Inicio Actualidad L’aportació de sorra acabarà diumenge

L’aportació de sorra acabarà diumenge

Esteu aquí

Les feines s’han dut a terme entre el Centre Municipal de Vela i l’accés 17. La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent i la seva temperatura és de 26,6 ºC.

divendres, 15 juliol, 2022 – 12:30


Diumenge finalitzen les feines d’aportació de sorra al nostre litoral després de dues setmanes. En aquesta temporada, tot i el retard per part del Port de Barcelona, la platja del Prat ha rebut 100.000 m³, 20.000 més dels previstos. La sorra s’ha abocat entre el Centre Municipal de Vela i l’accés 17, on està la guingueta Iguana. Durant el dilluns, es traslladarà la maquinària a la platja de Gavà, on es farà una aportació de 20.000 m³. A més a més, durant la setmana que ve, s’instal·laran dues dutxes als accessos 18 i 19, sense restriccions d’horari.

MAS:  Céline Cousteau, productora i directora de cinema documental, al Cornellà Creació


D’altra banda, la qualitat de l’aigua de la platja és excel·lent i la temperatura és de 26,6ºC. Durant els pròxims dies, s’esperen unes temperatures molt altes, per tant, tot i estar a la platja, es recomana beure molta aigua i hidratar-se, aplicar-se protector solar i parar atenció al color de la bandera de la platja així com les indicacions de policia local, agents per a la convivència i socorristes.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’Ajuntament del Prat inicia el procés selectiu per proveir 11 places d’agent de la policia local
Artículo siguienteLa ciutadania pratenca es bolca amb les activitats per commemorar el Dia de l’Alliberament LGTBI
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí