Inicio Actualidad L’aportació de sorra acabarà diumenge

L’aportació de sorra acabarà diumenge

Esteu aquí

Les feines s’han dut a terme entre el Centre Municipal de Vela i l’accés 17. La qualitat de l’aigua continua sent excel·lent i la seva temperatura és de 26,6 ºC.

divendres, 15 juliol, 2022 – 12:30


Diumenge finalitzen les feines d’aportació de sorra al nostre litoral després de dues setmanes. En aquesta temporada, tot i el retard per part del Port de Barcelona, la platja del Prat ha rebut 100.000 m³, 20.000 més dels previstos. La sorra s’ha abocat entre el Centre Municipal de Vela i l’accés 17, on està la guingueta Iguana. Durant el dilluns, es traslladarà la maquinària a la platja de Gavà, on es farà una aportació de 20.000 m³. A més a més, durant la setmana que ve, s’instal·laran dues dutxes als accessos 18 i 19, sense restriccions d’horari.


D’altra banda, la qualitat de l’aigua de la platja és excel·lent i la temperatura és de 26,6ºC. Durant els pròxims dies, s’esperen unes temperatures molt altes, per tant, tot i estar a la platja, es recomana beure molta aigua i hidratar-se, aplicar-se protector solar i parar atenció al color de la bandera de la platja així com les indicacions de policia local, agents per a la convivència i socorristes.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí