Inicio Actualidad La Policia Local posa en marxa una campanya d’informació per evitar l’aparcament...

La Policia Local posa en marxa una campanya d’informació per evitar l’aparcament de motos a les voreres

Esteu aquí

Després d’aquest període informatiu, el cos policial passarà a sancionar aquelles que estiguin estacionades incorrectament.

dimecres, 13 juliol, 2022 – 13:30


Aparcar les motocicletes a les voreres suposa una pèrdua d’espai exclusiu per als vianants i fa difícil la mobilitat i el trànsit de persones, especialment aquelles amb algun tipus de dificultat. Per aquest motiu, la Policia Local posa en marxa la campanya informativa per advertir els usuaris i usuàries de motos sobre l’incompliment de les normes de trànsit quan les estacionen en llocs on no està permès. Després d’aquesta campanya, els cossos de seguretat començaran a sancionar aquesta tipologia d’infraccions.


Al mateix temps, la Policia Local farà un estudi per detectar els espais on sigui necessària l’ampliació d’aparcaments per a motocicletes, sempre a les calçades. Aquesta acció s’emmarca dins la Campanya de Mobilitat de la ciutat, que té com a objectiu sensibilitzar sobre la necessitat de respectar les prioritats d’ús de la via pública, tant de vianants, bicicletes o patinets i cotxes.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí