Inicio Actualidad Concentració amb motiu de l’aniversari de l’assassinat de Miguel Ángel Blanco

Concentració amb motiu de l’aniversari de l’assassinat de Miguel Ángel Blanco

L’Ajuntament de Cornellà ha convocat per a demà dimecres, 13 de juliol, una concentració en què es guardaran cinc minuts de silenci com a mostra de solidaritat amb totes les víctimes i en repulsa de qualsevol tipus d’acte terrorista. Serà davant del mateix ajuntament, a la plaça de l’Església, a partir de les 12.00 h del migdia.

Demà es compleixen 25 anys de l’assassinat de Miguel Ángel Blanco, regidor de la població biscaïna d’Ermua, un crim terrorista que, per la seva crueltat, va commoure a societat i institucions d’Espanya i del món. La Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) ha convidat a tots els govern locals a convocar la ciutadania de pobles i ciutats a aquestes concentracions.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí