Inicio Actualidad Arrenca la 16a edició del Festival de poesia que organitza el Cèntric

Arrenca la 16a edició del Festival de poesia que organitza el Cèntric

Esteu aquí

Anna Gas, Jaume Coll i Anna Gual, tres de les veus més destacades del panorama poètic català, inauguren la primera sessió

dijous, 7 juliol, 2022 – 09:00


Aquesta setmana ha arrencat la 16a edició del Festival de poesia que organitza el Cèntric Espai Cultural. A causa de la pluja, la primera sessió, que estava prevista que es celebrés als jardins de Torre Muntadas, s’ha traslladat a les golfes de l’edifici. Un canvi d’ubicació en el qual s’han escoltat els versos d’Anna Gual, Anna Gas i Jaume Coll, tres de les veus més destacades del panorama poètic català. El resultat, una vetllada amb un to intimista, on tots tres poetes han desplegat el seu engranatge poètic, amb composicions dels seus darreres poemaris i algunes d’inèdites que veuran la llum properament.


Properes sessions


Després del tret de sortida, el festival seguirà amb dues sessions més, aquest cop des de la plaça Porxada del Cèntric. Dimarts dia 12 prendrà el protagonisme el poetry slam, aquesta nova forma d’expressió i creació poètica que amb el seu format àgil, dinàmic i performatiu ha anat guanyant cada cop més adeptes en els darrers anys. La sessió comptarà amb tres dels màxims representats d’aquest corrent, com són Salva Soler, Isa García i Pablowski.


Tancant el festival, dimarts 19 es podrà gaudir de l’espectacle poètic-musical Himnes de Fata Morgana, amb David Castillo i Xarim Aresté. Plena de vitalisme i creativitat, la proposta és un recital a duet on guitarres i veus dialoguen tot establint complicitats amb el públic.


Tota la informació del cicle en aquest enllaç.


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí