Inicio Actualidad Robòtica i Intel·ligència Artificial a partir de 6 anys, aquest estiu al...

Robòtica i Intel·ligència Artificial a partir de 6 anys, aquest estiu al Citilab

Torna el Tecnoestiu del Citilab, l’activitat que cada estiu s’impulsa des del laboratori ciutadà de Cornellà de Llobregat i que es dirigeix als casals d’estiu, esplais i famílies que vulguin gaudir d’un matí d’aprenentatge vinculat a les noves tecnologies (STEAM), creativitat i diversió. El taller d’aquest any proposa que les nenes i els nens connectin tendències actuals -com ho són la programació i la robòtica- amb una de les activitats econòmiques més antigues i fonamentals per la vida de les persones des del principi de la història de la humanitat: l’agricultura.

Al llarg d’un matí, els i les participants del Tecnoestiu podran aprendre a programar el robot agrícola del Citilab, fer ús de la robòtica i de la Intel·ligència Artificial per innovar en els processos de conreu i comprendre les oportunitats que brinda l’aplicació de la tecnologia en un context real simulat: mapejar el terreny, detectar plagues d’insectes, fer ús d’un dron virtual per eliminar-les i explicar l’experiència al plató de televisió del Citilab.

Més informació al web del Citilab

Requisits i inscripcions

Per a inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a inscripcio@e-citilab.eu indicant el nom i cognom de cada participant, l’any de naixement i el dia que voleu assistir al Tecnoestiu, que ha de ser un matí de dilluns a divendres entre el 27 de juny i el 22 de juliol de 2022. L’activitat es desenvoluparà de manera presencial al Citilab durant el dia escollit, de 10 a 13 hores. Arribat el moment, es prendran les mesures de prevenció indicades per les autoritats sanitàries.

El preu és de 6 euros per participant. L’edat mínima per participar-hi és de 6 anys, però dels 6 als 9 anys caldrà que nenes i nens vagin acompanyats d’algú més gran de 12 anys. L’activitat està oberta a casals d’estiu, esplais, famílies i grups particulars.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí