Inicio Actualidad La Universitat d’Estiu de les Dones reprèn el seu format habitual

La Universitat d’Estiu de les Dones reprèn el seu format habitual

La tretzena edició de la Universitat d’Estiu de les Dones es porta a terme del 4 al 8 de juliol de 2022 al Citilab, amb quatre cursos vinculats a diferents àmbits d’estudi que s’impartiran des de la perspectiva de gènere. Aquesta iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Cornellà i la Universitat de Barcelona recupera el seu format habitual, després de dos anys marcats per les restriccions de la pandèmia, amb sessions presencials durant els matins i amb activitats diverses de caàcter més lúdic a Les Tardes de la Universitat.

L’oferta formativa de la Universitat d’aquest any presenta els següents cursos: “Ecofeminisme per construir futurs”, impartit per Sonia Estradé i Míriam Comet, professores de física de la Universitat de Barcelona; “El llenguatge del desig: reflexions sobre el goig femení”, amb Andrea Pérez, professora de filosofia de la UB; “De Lisístrata al podcast: l’humor i el gènere”, amb la coordinadora Anna Íñigo, periodista de la UB; i “Gènere i salut mental”, amb l’Alba Roca, de la Unitat de Salut Mental Perinatal de l’Hospital Clínic de Barcelona com a responsable. Els quatre cursos estan homologats i emmarcats dins de la programació Els Juliols de la Universitat de Barcelona.

MAS:  Després de l'estiu, posa't en forma amb el programa 'Vine a fer esport salut'

Més informació sobre el contingut de cada curs a la web: www.juliols.ub.edu/cursos-estiu/cornella-de-llobregat

Els quatre cursos tenen activitats pròpies dividides durant els cinc dies que dura el programa, i totes es realitzen al Citilab Cornellà. Aquesta tretzena edició de la Universitat d’Estiu de les Dones s’enceta amb una conferència sobre salut mental a càrrec d’Enriqueta Vidal, presidenta de la societat Salut Mental Catalunya, el dilluns 4 de juliol, a les 11.30 hores.

A més dels cursos, cal mencionar la programació de les tardes, amb activitats més lúdiques que també tenen lloc al Citilab, com ara una classe magistral de dansa del ventre, dilluns 4 de juliol; un taller de Txi Kung, dimarts i dimecres 5 i 6 de juliol; i el concert de la coral del CIRD “Lluna d’Argent”, dijous 7 de juliol.

MAS:  Arxivada la causa contra totes les persones investigades a Cornellà per la relació amb el cas del Consell Esportiu de L’Hospitalet

Programació UED – estiu 2022


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEls fons europeus Next Generation permetran subvencionar part de cinc projectes de mobilitat sostenible a Cornellà
Artículo siguienteEducació canina bàsica
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí