Inicio Actualidad La Fira de la Palmira omple la plaça i el centre de...

La Fira de la Palmira omple la plaça i el centre de vida

Esteu aquí

Més de 350 persones es van apropar durant la jornada per gaudir d’activitats per a totes les edats.

dimecres, 6 juliol, 2022 – 10:00


El dissabte 2 de juliol, la vida del Centre Cívic Palmira Domènech va sortir més enllà de les portes de l’edifici.
Passades les 10.30 h del matí, la Tita Mame que va exercir de mestra de cerimònies donava la benvinguda a la Fira de la Palmira. Des d’aquell moment fins a la 13 h de la tarda, la plaça Jardins del Cementiri Vell es va omplir de famílies. Cert és que els més petits tenien on escollir. Jocs tradicionals i d’aigua amb Tata Inti, experiments científics amb Lutravioleta i carreres sobre rodes gràcies a l’Associació Roda Blava. A més a més, alguns grups de ball de l’Escola d’Arts en Viu i un parell de grups de lectura de la gent gran del centre, van poder fer mostres artístiques que van ser molt aplaudides.
Al voltant de la 13 h de la tarda, l’activitat es va traslladar a dins l’edifici. A l’espai de trobada els hi esperava un photocall i una exposició de treballs manuals, bijuteria, costura i quaderns de records que podreu venir a visitar durant tot el mes de juliol. Cap allà les 14 h, un grup de gent gran va poder gaudir d’un dinar comunitari anomenat “La colla del traje”, on cadascuna de les participants va portar la seva especialitat culinària i entre tots, van dinar plegats a la Sala Gran, transformada per l’ocasió en un menjador.
Després de dinar, res millor que un bingo musical. Es tractava d’endevinar la cançó que sonava mentre, òbviament, més d’una i d’un, no es va poder contenir les ganes de moure l’esquelet. Els premis del bingo van ser molt celebrats, entre els quals es trobaven una inscripció gratuïta a un taller de la Palmira, dues entrades pel Teatre L’artesà i un val de 20 euros per la Llibreria Drac.
Us deixem amb un petit videoresum de la jornada que podeu veure fent clic a l’enllaç d’aquí sota.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí