Inicio Actualidad Els fons europeus Next Generation permetran subvencionar part de cinc projectes de...

Els fons europeus Next Generation permetran subvencionar part de cinc projectes de mobilitat sostenible a Cornellà

L’Ajuntament de Cornellà seguirà impulsant la transformació de la ciutat a través dels fons europeus Next Generation EU, concebuts per a permetre realitzar iniciatives de transició ecològica i territorial, digitalització i igualtat de gènere a tot l’Estat.  Segons la resolució definitiva de la convocatòria publicada pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, l’Ajuntament de Cornellà rebrà gairebé 4 milions d’euros i els destinarà a subvencionar projectes de mobilitat sostenible i de renaturalització de la ciutat.

Més informació:

www.cornella.cat/next-generation

Actuacions subvencionades a Cornellà:

Els diferents projectes es troben en diferents fases d’aprovació i d’execució. Per exemple, el febrer van començar les obres de l’avinguda de la República Argentina entre els carrers Travessera i Mossèn Andreu, mentre que en el tram fins a avinguda de Sant Ildefons, les obres de Tirso de Molina i Albert Einstein, i a la Rambla, on es naturalitzarà la confluència amb la plaça de l’Església per convertir-la en una zona exclusiva per als vianants, començaran properament. Amb la subvenció dels fons Next Generation EU, el consistori també adquirirà 12 autobusos elèctrics a través d’un conveni amb Transports Metropolitans de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, amb l’objectiu principal de renovar la flota de busos que passen per la nostra ciutat en favor de criteris ambientals.

MAS:  Ja es coneixen les dates de preinscripció per als ensenyaments postobligatoris

- Te recomendamos -
Artículo anteriorMés d’una trentena d’activitats gratuïtes per a joves durant les tardes d’estiu
Artículo siguienteLa Universitat d’Estiu de les Dones reprèn el seu format habitual
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí