Inicio Actualidad La darrera edició de La Cosme, ja al carrer

La darrera edició de La Cosme, ja al carrer

divendres, 1 juliol, 2022 – 13:30


El segon número de “La Cosme” ja es troba al carrer. La Cosme és una revista enfocada al barri de Sant Cosme i a les seves pàgines podreu trobar informació rellevant sobre les activitats i projectes que es duen a terme allà .


La Cosme és una publicació gratuïta que es reparteix a totes les bústies del barri i que també es pot consultar en línia al següent enllaç.


A continuació, podreu conèixer els temes més important de la seva darrera edició.


Som comunitat!


“La Cosme” fa un recorregut al llarg dels últims mesos a través de les activitats comunitàries que s’han realitzat al barri, amb un alt grau de participació per part de tots els col·lectius i amb una alta varietat d’oferta d’activitats.

MAS:  Nova programació per a 2022 de les visites al riu Llobregat per conèixer el seu ecosistema


Joves reporters, l’entrevista.


La entrevista d’aquest número s’ha realitzat a la Fefa, una jove del barri que practica l’esport de kickboxing i  que té altes possibilitats de competir. Aquesta entrevista s’ha realitzat per part d’un grup de joves, els “Joves Reporters”, projecte que pretén realitzar entrevistes a persones del barri que consideren referents positius, per conèixer-les millor i divulgar les accions que realitzen.


Entitats, serveis i imatges


També hi podem trobar diferents apartats dedicats a les activitats que es realitzen des d’entitats del barri, un recull d’imatges trimestrals i, en aquest cas, la secció d’educació, que compta amb la participació de l’escola Jaume Balmes i el Centre de Formació d’Adults Terra Baixa.

MAS:  La majoria de la població se sent molt o bastant satisfeta de viure a Cornellà


“La Cosme” ja està arribant a les cases de la ciutadania de Sant Cosme. També es pot llegir en format digital al següent enllaç.


Per a més informació us podeu adreçar la Oficina municipal d’Informació de Sant Cosme (OMISC) al telèfon 93 379 00 50 ext. 5900 o al correu omisc@elprat.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl mes de juny en xifres destacades, recollides a Cornellà en titulars
Artículo siguienteTallat un tram de la Carrera de la Marina arran de les obres de reparació d’una fuita de gas
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí