Inicio Actualidad La darrera edició de La Cosme, ja al carrer

La darrera edició de La Cosme, ja al carrer

divendres, 1 juliol, 2022 – 13:30


El segon número de “La Cosme” ja es troba al carrer. La Cosme és una revista enfocada al barri de Sant Cosme i a les seves pàgines podreu trobar informació rellevant sobre les activitats i projectes que es duen a terme allà .


La Cosme és una publicació gratuïta que es reparteix a totes les bústies del barri i que també es pot consultar en línia al següent enllaç.


A continuació, podreu conèixer els temes més important de la seva darrera edició.


Som comunitat!


“La Cosme” fa un recorregut al llarg dels últims mesos a través de les activitats comunitàries que s’han realitzat al barri, amb un alt grau de participació per part de tots els col·lectius i amb una alta varietat d’oferta d’activitats.


Joves reporters, l’entrevista.


La entrevista d’aquest número s’ha realitzat a la Fefa, una jove del barri que practica l’esport de kickboxing i  que té altes possibilitats de competir. Aquesta entrevista s’ha realitzat per part d’un grup de joves, els “Joves Reporters”, projecte que pretén realitzar entrevistes a persones del barri que consideren referents positius, per conèixer-les millor i divulgar les accions que realitzen.


Entitats, serveis i imatges


També hi podem trobar diferents apartats dedicats a les activitats que es realitzen des d’entitats del barri, un recull d’imatges trimestrals i, en aquest cas, la secció d’educació, que compta amb la participació de l’escola Jaume Balmes i el Centre de Formació d’Adults Terra Baixa.


“La Cosme” ja està arribant a les cases de la ciutadania de Sant Cosme. També es pot llegir en format digital al següent enllaç.


Per a més informació us podeu adreçar la Oficina municipal d’Informació de Sant Cosme (OMISC) al telèfon 93 379 00 50 ext. 5900 o al correu omisc@elprat.cat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí