Inicio Actualidad El mes de juny en xifres destacades, recollides a Cornellà en titulars

El mes de juny en xifres destacades, recollides a Cornellà en titulars

Cada mes l’Ajuntament de Cornellà us oferirà un resum de l’actualitat més destacada amb el nou format CORNELLÀ EN TITULARS. El podreu consultar a aquesta mateixa web i també a través del facebook del Cornellà Informa

  @cornellainforma

CORNELLÀ EN TITULARS ofereix una visió ràpida i directa de les notícies de la ciutat i de la gestió municipal basada en imatges i xifres rellevants.

Inversions en espai públic, l’abast de diversos programes socials i juvenils, o els participants a La Veu de Cornellà… notícies que han generat titulars a la ciutat i que ens donen les xifres que resumeixen el passat mes de JUNY.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí