Inicio Actualidad Juliol refrescant amb activitats culturals i esportives

Juliol refrescant amb activitats culturals i esportives

Ja som ben a prop del mes de juliol, i amb ell segueixen les oportunitats per gaudir de música i animació als carrers de la ciutat. La programació de les Nits d’Estiu 2022 ja és a punt i com a preludi tindran el Sant Ildephon’s Festival, el dissabte 2 de juliol al carrer de l’Avellaner, a partir de les 18.00 hores.

Com en anteriors ocasions, es tracta d’una cita que reuneix activitats per a petits i grans al mig del barri de Sant Ildefons, començant per tallers infantils, dos espectacles familiars (19.00 h. ‘Home bala’, d’Albert Vinyes; 20.00 h ‘Capitana Morgana’, de Soldenit), un xou de màgia (21.00 h. ‘Imaginat2’ de Niñas del Mago, i un concert de The Beatboys (tribute band de The Beatles) a partir de les 22.30 hores. Més informació.

MAS:  Unes 20.500 persones assisteixen als actes de la Festa Major 2021

Nits d’Estiu és la programació cultural que ofereix durant el mes de juliol l’Ajuntament de Cornellà per dinamitzar les nits: música de tots els estils, cinema i activitats culturals a l’aire lliure per gaudir de diferents espais de la ciutat. Aquest any la programació recupera els concerts al parc de Can Mercader i es mantenen espais com el Castell de Cornellà o la plaça de Catalunya, i també hi haurà activitats a La Caldereria, la plaça de Sant Ildefons o el pati de l’escola L’Areny.

 Programació Nits d’Estiu 2022

Esport al carrer i cursa nocturna

I aquest dissabte també hi haurà una cita amb les activitats esportives populars a l’avinguda del Baix Llobregat, amb una nova cita de Vine a fer esport al carrer. Serà dissabte 2 de juliol, entre 17.30 i 22.30 hores, al tram entre el carrer del Rugbi i el carrer del Futbol.

MAS:  Cornellà Escènica aixeca el teló

El tram estarà pacificat, sense trànsit ni cotxes aparcats, i això permetrà a les famílies que vulguin gaudir totes les activitats que han programat les entitats esportives del barri.

A més, podeu participar a la CURSA NOCTURNA CORNELLÀ RUNNING 1900, organitzada gràcies a la col·laboració de Corresolidaris i el RCD Espanyol. Es tracta d’una cursa solidària en benefici de la Fundación Dravet, amb diverses proves de categoria infantil i dues curses ‘open’ de 5 km i 10 km a partir de les 21.30 h. En acabar, hi haurà animació musical i ‘pasta party’. 

Per a participar d’aquesta cursa es necessari inscripció prèvia a http://lacursanocturnacornella.com/

Més informació a les xarxes socials:

instagram.jpg  QueferaCornella  |  EsportsCornella  |  CulturaCornella 

facebook.png   QueferaCornella | EsportsCornella  |  CulturaCornella 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorPrimera reunió de treball del pessebre de la plaça de la Vila 2022
Artículo siguienteA l’estiu, continuen les activitats per a persones amb diversitat funcional motora
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí