Inicio Actualidad ‘Volem volar’ tanca el procés de creació d’aeris amb l’artista Maria Cavagnero

‘Volem volar’ tanca el procés de creació d’aeris amb l’artista Maria Cavagnero

dimecres, 22 juny, 2022 – 12:00


Aquest diumenge més d’una trentena de persones van poder gaudir de la presentació de la peça ‘Volem Volar’, una creació col·lectiva de les dones que han participat, durant el primer semestre de l’any, en un nou espai de pràctica i creació d’aeris, promogut des del Centre Cívic Sant Jordi-Ribera baixa, i que ha acompanyat l’artista Maria Cavagnero.

‘Volem volar’ ha estat un homenatge a Pepa Colomer, la primera aviadora catalana de la història i una reivindicació feminista pels drets i llibertats de les dones. Aquesta peça, centrada en la tècnica de les teles, ha estat creada a partir dels interessos i inquietuds de les participants que ja formaven part de la comunitat del Ribera, perquè havien realitzat diversos cursos d’iniciació als aeris, que es van aturar amb l’esclat de la pandèmia.

Tot i que tenien pràctica, requisit necessari per participar en aquesta proposta de creació i pràctica d’aeris, uns dels reptes més importants, ha estat recuperar la forma física i la confiança per pujar de nou a les teles i el trapezi, alhora que crear una peça artística convertir-se en guionistes, productores i protagonistes de la peça. Ha estat una experiència molt enriquidora per a totes, que han deixat molt bon gust de boca, perquè dona sentit al projecte de circ del Centre Cívic, que vol ser proper, promotor de la pràctica circense i generador de vincles. Un projecte bonic fet per persones boniques.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí