Inicio Actualidad El servei de Cita Prèvia es renova per fer-lo més accessible, millorar...

El servei de Cita Prèvia es renova per fer-lo més accessible, millorar la informació que rep l’usuari i reduir el temps d’espera

El servei de Cita Prèvia de l’Ajuntament de Cornellà s’ha actualitzat amb diverses millores de gestió que donaran moltes més facilitats i comoditat a les persones interessades en fer alguna gestió a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC).

L’adreça es manté com fins ara (https://citaprevia.cornella.cat) però els usuaris i usuàries ja trobaran un canvi en l’aspecte de la pàgina, destinat a fer-la més entenedora i accessible. Ara bé, els canvis principals es troben a nivell de gestió de les cites que vulguin obtenir:

  • Poden anul·lar la cita des de la mateixa web.
  • Els arriba un missatge de confirmació de la cita (mòbil o email).
  • El dia anterior a les 15:00 hores rebran un recordatori de la cita.
  • Si agafen una cita i ja en tenen una altra, rebran un avís per tal que la puguin modificar/anul·lar.
  • Rebran per email un codi QR que els permetrà validar la seva cita a l’expenedor (autoservei) de l’entrada de l’OAC.
  • Tant les cites prèvies com els tickets per registre obtenen un codi a l’expenedor pel qual seran cridats a la taula corresponent (evitant així donar cap identificador relacionat amb dades personals).
  • El ticket mostra informació de l’estat de la cua i previsió de crida.
  • Web responsive per facilitar l’accés via telèfons mòbils, tablets o PC.
  • L’aplicació permet especificar informació d’interès per al ciutadà en cada tràmit concret.
  • També permet al ciutadà/ana incorporar observacions a la seva sol·licitud de cita prèvia.
  • Amb el mòdul de valoració es podrà valorar el servei obtingut.
MAS:  La II Jornada Tècnica Acolliment i Interculturalitat aporta eines per avançar en el desenvolupament d’un model educatiu antiracista

Reducció del temps d’espera

La nova aplicació de gestió del servei de Cita Prèvia està encaminada a poder reduir el temps de termini per sol·licitar aquest tipus d’atenció per part de l’OAC de l’Ajuntament de Cornellà. A més a més, a nivell intern, l’actualització permetrà altres avantatges, com poder especificar els diferents temps de tramitació i així poder ajustar els temps d’atenció, per optimitzar les cites prèvies i poder oferir major disponibilitat de cites.

Igualment, la nova aplicació permet gestionar i configurar horaris i disponibilitat fins al nivell del tràmit, i així poder crear configuracions per evitar “colls d’ampolla” a l’OAC; i, finalment, permet controlar el número de cites disponibles per al ciutadà/ana, amb això s’eviten duplicats i fa possible que hi hagi més disponibilitat de cites prèvies.

MAS:  Les propostes del Consell d’Infants, molt ben rebudes per les direccions de les escoles de primària

- Te recomendamos -
Artículo anteriorÚltims dies per inscriure’s a la Universitat d’estiu de les Dones 2022
Artículo siguienteLes piscines exteriors del Parc Esportiu Llobregat i del Complex Can Mercader enceten la temporada d’estiu
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí