Inicio Actualidad Un any de creacions manuals a la mostra col·lectiva “Fet a Mà,...

Un any de creacions manuals a la mostra col·lectiva “Fet a Mà, fet al Ribera”

Esteu aquí

L’exposició creada a partir de les manualitats de les entitats, grups de pràctica i participants dels tallers es podrà visitar al Ribera del 16 de juny al 22 de juliol

dijous, 16 juny, 2022 – 12:00


Aviat farà un any que vam recuperar la presencialitat completa als equipaments culturals, i, per commemorar aquest fet, a partir del dijous 16 de juny i fins al 22 de juliol, La Tafanera del Ribera acollirà l’exposició “Fet a mà, fet al Ribera”, una exposició col·lectiva que dona continuïtat a “Fet a mà, fet a casa”, presentada al març i abril de 2021. Aquesta exposició mostrava els treballs artesanals que el veïnat va fer durant els mesos de confinament, i “Fet a mà, fet al Ribera” recull les creacions dels grups que participen de l’Espai Fet a Mà,  i dels grups d’aprenentatge i dels espais de pràctica que han anat sorgint a partir dels cursos i tallers d’artesania i manualitats que s’ofereixen al centre. 


En els darrers mesos, s’han anat formant i consolidant al centre diferents grups de trobada i de pràctica de tècniques manuals,  són espais de trobada on poder intercanviar sabers i dubtes sobre una tècnica en comú, de manera autogestionada per les mateixes participants. En total, ara mateix hi ha en actiu quatre grups de trobada oberts per tothom que s’hi vulgui sumar: de ganxet, de bijuteria, de patchwork i de  màquina de cosir. Només cal tenir coneixements bàsics de la tècnica en qüestió, i ganes d’intercanviar i compartir coneixements en bona companyia.


Us convidem a visitar aquesta exposició col·laborativa, i volem agrair la seva participació a la Ángela, l’Àngels, l’Araceli, l’Azucena, la Carme, la Carmen, la Catalina, la Cristina, l’Eugenia, l’Ignasi, la Isabel, la Lola, la Manuela, la Mari Carmen, la Maribel, la Merche, la Mireia, la Paquita, la Pilar, la Rocío, la Rosa, la Toñi, l’AFA Ramon Llull, el grup “Al Prat no estic sol/a” i les Romi Sastipen, perquè sense les seves obres, aquesta exposició no hauria estat possible.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí