Inicio Actualidad Obertes les inscripcions per a la 20a Mostra d’Entitats

Obertes les inscripcions per a la 20a Mostra d’Entitats

Esteu aquí

Període d’inscripcions del 6 de juliol al 7 de setembre

dimecres, 6 juliol, 2022 – 12:15


Durant els dies 2, 3 i 4 de desembre a la Granja de la Ricarda, se celebrarà la 20a Mostra d’Entitats del Prat de Llobregat, en el marc de la Fira Avícola.


El període d’inscripcions comença el 6 de juliol i estarà obert fins al 7 de setembre. Trobareu tota la informació al web de la Mostra. Les entitats interessades han d’omplir el formulari, indicant de quina manera voldrien participar.


Després de l’estiu, les entitats inscrites seran convidades a formar part de les reunions de preparació de la Mostra, amb l’objectiu de decidir el seu paper i el format de participació durant els tres dies que dura l’esdeveniment. 

MAS:  El ple del Prat aprova destinar 1,6 milions d’euros extra, principalment a reforçar els ajuts d’activitats d’estiu i extraescolars i ampliar l’habitatge social


Per a qualsevol dubte o aclariment us podeu adreçar presencialment a les Cases d’en Puig, per telèfon al 93 379 00 50 Ext. 5600 o per correu electrònic a mostraentitats@elprat.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorConsells davant de l’onada de calor
Artículo siguienteDues línies gratuïtes de bus les nits de festa major
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí