Inicio Actualidad Les escoles comencen les visites a l’exposició sobre alimentació sostenible a Fundesplai

Les escoles comencen les visites a l’exposició sobre alimentació sostenible a Fundesplai

Esteu aquí

La mostra repassa l’impacte dels sistemes de producció de menjar que tenim a l’abast actualment i el seu impacte social i climàtic.

dijous, 9 juny, 2022 – 14:30


En 15.000 m2, Fundesplai ha construït una gran exposició ‘Menja, Actua, Impacta’ per explicar com afecta el sistema alimentari actual a la salut de les persones i al planteta. Especialment, els productes procedents d’animals produeixen un impacte difícil de gestionar i totalment insostenible en un futur. Amb l’objectiu de sensibilitzar i proposar alternatives a aquest sistema, l’exposició serveix per donar dades i situar el problema amb panells informatius, vídeos , infografies i  una experiència immersiva. La visita a l’exposició es pot complementar amb tallers temàtics.

MAS:  L’Ajuntament, dia a dia, amb la gent gran del Prat


Ara, l’Ajuntament del Prat ha arribat a un acord amb Fundesplai perquè, a partir d’aquest mes i també durant el pròxim curs escolar, els centres educatius i grups organitzats d’adults de la ciutat puguin visitar-la i participar a les activitats adaptades a cada franja d’edat. L’exposició també es pot visitar durant aquest estiu, així com una activitat per infants més grans d’11 anys, l’Escape Food 2050, un singular escape room d’aquesta temàtica.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCelebrem el Dia internacional dels Arxius
Artículo siguiente“Som els teus veïns, els teus fills, les teves amistats o familiars… Defensar la nostra llibertat implica que tothom tingui més llibertat”
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí