Inicio Actualidad Les escoles comencen les visites a l’exposició sobre alimentació sostenible a Fundesplai

Les escoles comencen les visites a l’exposició sobre alimentació sostenible a Fundesplai

Esteu aquí

La mostra repassa l’impacte dels sistemes de producció de menjar que tenim a l’abast actualment i el seu impacte social i climàtic.

dijous, 9 juny, 2022 – 14:30


En 15.000 m2, Fundesplai ha construït una gran exposició ‘Menja, Actua, Impacta’ per explicar com afecta el sistema alimentari actual a la salut de les persones i al planteta. Especialment, els productes procedents d’animals produeixen un impacte difícil de gestionar i totalment insostenible en un futur. Amb l’objectiu de sensibilitzar i proposar alternatives a aquest sistema, l’exposició serveix per donar dades i situar el problema amb panells informatius, vídeos , infografies i  una experiència immersiva. La visita a l’exposició es pot complementar amb tallers temàtics.


Ara, l’Ajuntament del Prat ha arribat a un acord amb Fundesplai perquè, a partir d’aquest mes i també durant el pròxim curs escolar, els centres educatius i grups organitzats d’adults de la ciutat puguin visitar-la i participar a les activitats adaptades a cada franja d’edat. L’exposició també es pot visitar durant aquest estiu, així com una activitat per infants més grans d’11 anys, l’Escape Food 2050, un singular escape room d’aquesta temàtica.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCelebrem el Dia internacional dels Arxius
Artículo siguiente“Som els teus veïns, els teus fills, les teves amistats o familiars… Defensar la nostra llibertat implica que tothom tingui més llibertat”
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí