Inicio Actualidad El Consell de Dones es reunirà per preparar la 19a Trobada de...

El Consell de Dones es reunirà per preparar la 19a Trobada de dones

Esteu aquí

La Trobada tornarà al format anterior a la pandèmia, el dissabte 17 de setembre

Foto d’arxiu d’una reunió del Consell de Dones

dijous, 9 juny, 2022 – 14:15


El proper dijous 16 de juny es durà a terme una nova reunió del Consell de Dones del Prat. La sessió servirà per posar sobre la taula i treballar diferents temes però estarà molt enfocada en donar forma a la propera edició de la trobada de Dones.


19a Trobada de Dones


La Trobada de Dones és una jornada de periodicitat anual “en clau de gènere”. És un espai de retrobament desprès de les vacances de l’estiu, amb perspectiva de gènere i que representa el inici del curs feminista des del projecte municipal.


Com a novetat, la 19a Trobada de Dones tornarà al format anterior a la pandèmia i es realitzaran diferents activitats durant tot un matí. Enguany la Trobada serà el proper dissabte 17 de setembre i el lloc escollit és el Centre Cívic Sant Jordi-Ribera Baixa.


Congrés de les dones del Baix Llobregat


Al proper Consell de Dones, també es tractaran les temàtiques que s’abordaran al 6è Congrés de les Dones del Baix Llobregat. Un debat que permetrà omplir la comarca d’espais de participació i reflexió, entorn als sis àmbits que estructuren el Congrés:


  • Violència masclista

  • Apoderament sexual i reproductiu

  • Salut

  • Maternitats

  • Dones en el futur del treball

  • Trajectòries vitals de les dones


La delegació del Prat assistirà al Congrés que es celebrarà a Cornellà de Llobregat els dies 4 i 5 de novembre sota el lema #weareone #somuna #somosuna.


Condol


El Consell de Dones vol traslladar el seu condol pel traspàs de l’Alma Ramírez Gomez, una activa participant del Consell Municipal de dones del Prat i membre del col·lectiu feminista local @vidues08820, que passarà a dir-se col·lectiu @AlmaVioleta08820 en record seu.


Voleu assistir al Consell de Dones?


Si esteu interessades en assistir, us podeu posar en contacte amb el programa de Feminisme i LGTBI de les Cases d’en Puig o mitjançant el correu electrònic: dones@elprat.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Consell dels Infants es retroba amb l’alcalde
Artículo siguienteCelebrem el Dia internacional dels Arxius
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí