Inicio Actualidad El Prat commemorarà el Dia Internacional de l’Alliberament LGTBI amb diverses activitats

El Prat commemorarà el Dia Internacional de l’Alliberament LGTBI amb diverses activitats

Esteu aquí

Enguany, El Prat tindrà una desfilada pels carrers de la ciutat

dimecres, 8 juny, 2022 – 12:00


L’Ajuntament del Prat de Llobregat es suma un any més a la commemoració del Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI. L’objectiu és reivindicar i defensar els drets del col·lectiu a través de diferents activitats, formacions i xerrades.


El cicle d’activitats és ampli i divers, i com a novetat aquest any, hi haurà una desfilada festiva pels carrers de la ciutat.


El dilluns 13 de juny a les 18 h, l’entitat local Orgull Pota Blava farà una presentació pública de la seva entitat al Centre Cívic Ribera Baixa. En aquesta trobada es podrà conèixer la tasca d’aquesta entitat a la nostra ciutat de la mà de les seves representants.

MAS:  Inscripcions obertes per a la 8a Festa del Riu


El 28 de juny es duran a terme diverses accions que tindran a la bandera LGTBI com a protagonista. A primera hora del matí, la façana de l’Ajuntament lluirà amb els colors de l’arc de Sant Martí. A la nit, serà el torn de la torre de l’aigua de la plaça Catalunya, que s’il·luminarà amb els mateixos colors.


A més, durant tot el dia, el Serveis de Joventut del Lloro obsequiaran a totes les persones que s’hi apropin, una polsera reivindicativa amb la bandera LGBTI.


També el mateix dia 28, es realitzarà una classe oberta de dansa Voguing al Centre Cívic Jardins de la Pau, a les 19 h. El Voguing és un tipus de ball reivindicatiu associat a la cultura LGTBI des del anys 60, a Estats Units.

MAS:  La 20a Trobada de Dones centra la seva mirada en la síndrome de la impostora


Per altra banda, des de ja mateix es pot visitar a la Biblioteca Municipal Antonio Martín, l’exposició LGTBIQ+. Una mostra de llibres infantils i juvenils, així  com novel·la gràfica  i pel·lícules, que mostren la diversitat de famílies, de sexualitats i de gèneres.


Desfilada #OrgullPrat


Enguany, per primera vegada i gràcies a la darrera trobada de la Taula LGTBIQ+, El Prat tindrà una desfilada pels carrers de la ciutat amb motiu del Dia Internacional per l’Alliberament LGTBI. L’objectiu d’aquesta iniciativa és celebrar també d’una manera festiva aquesta diada tan important per a la comunitat LGTBI.


La desfilada es durà a terme el proper dissabte 2 de juliol i el seu recorregut acabarà a la Capsa. Allà, es duran a terme diferents propostes com una sessió de NoDJ, una performance musical i un estand de l’entitat Orgull Pota Blava.

MAS:  Gestagua bajo escrutinio judicial: revelación de datos confidenciales y dudas sobre su Plan de Igualdad


- Te recomendamos -
Artículo anteriorFesta per celebrar la posada en marxa de les noves biblioteques d’Almeda i de Fontsanta-Fatjó
Artículo siguienteFormació sobre seguretat amb perspectiva de gènere per a la policia local
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí