Inicio Actualidad Tornen les Jornades de la Gent Gran

Tornen les Jornades de la Gent Gran

dimarts, 7 juny, 2022 – 12:15


El proper dilluns 20 de juny comença una nova edició de les Jornades de la Gent Gran. Un projecte que té per objectiu posar en valor i visualitzar el col·lectiu de la gent gran del municipi a través de diferents activitats com: passejades, balls, xerrades, etc..


Del 20 al 23 de juny


Enguany, les Jornades de la Gent Gran es duran a terme del 20 al 23 de juny.


Per començar, el dilluns 20 de juny de 10 a 13 h, es viurà una jornada festiva a la plaça de l’Agricultura. Hi haurà exposicions dels diferents tallers del Programa de Lleure i, qui ho vulgui, podrà fer un tast de les activitats de ball en línia, activitat física o sevillanes.


L’endemà, 21 de juny, es farà una passejada pels punts més emblemàtics del municipi. La durada serà d’entre una hora i mitja i dues hores.


El dimecres 22 de juny, a partir de les 18 h, hi haurà ball amb música en directe a la porxada de plaça Catalunya. Serà el primer ball que realitza el Programa de Lleure arran de la pandèmia.


I, per acabar les Jornades, el 23 de juny hi haurà un taller de cuina al Centre cívic Palmira Domènech.


Inscripcions


Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar al Punt de la Gent Gran situat a Cases d’en Puig (Pl. Agricultura, 4); enviant un correu electrònic a puntgentgran@elprat.cat; o bé trucant al telèfon 93 379 00 50.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí