Inicio Actualidad El dissabte 11 de juny, una nova edició de la Festa del...

El dissabte 11 de juny, una nova edició de la Festa del Prat al món

Esteu aquí

Es podrà gaudir de diferents activitats programades amb la col·laboració del Festival Esperanzah

divendres, 3 juny, 2022 – 11:00


El proper dissabte 11 de juny a partir de les 18 hores, la plaça Catalunya acollirà una nova edició de la Festa de Prat al món.


Un festa que pretén mostrar la tasca que duen a terme les entitats de cooperació del municipi i que alhora vol sensibilitzar la ciutadania del Prat sobre el concepte de cooperació entre pobles, la defensa de la justícia global i també sobre la reivindicació del compliment dels Drets Humans arreu del món.


Amb nou format i en un context lúdic i festiu, a la plaça Catalunya hi haurà paradetes d’entitats que donen a conèixer els seus projectes, clowns, activitats infantils, jocs, màgia, i un seguit de concerts amb música molt diversa i que ens aproparà a diferents parts del món:


  • Jam  Clown & humor amb l’espectàcle “Le Voyage”. Una performance que posa el focus en les persones refugiades i el viatge que han d’emprendre cap a un nova vida.

  • Festa Sabar, amb Ngomez Nokass

  • Natxo Tarrés & The Wireless

  • La niña Mai Dj Set

  • Presentació del cartell del Festival Esperanzah que tindrà lloc al Prat, el 7, 8 i 9 d’octubre.


Hi haurà actuacions per a totes les edats i totes elles són gratuites.


Festival Esperanzah


Un any més, la Festa del Prat al món es farà en col·laboració del Festival Esperanzah. L’objectiu és continuar generant espais de confluència comuns amb l’objectiu de seguir difonent la cultura de la Pau, la defensa del Drets Humans i la importància de la cooperació internacional.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí