Inicio Actualidad L’Auditori Sant Ildefons torna a obrir les portes pel programa de suport...

L’Auditori Sant Ildefons torna a obrir les portes pel programa de suport a la creació Factoria SI

L’Ajuntament de Cornellà ha reprès el programa de suport a la creació Factoria SI, que té com a seu l’Auditori de Sant Ildefons i està sota la direcció de l’actor cornellanenc Ignasi Guasch. Aquest programa té com a objectiu ajudar els professionals de les arts en viu que necessitin espais d’assaig, d’estudi o d’exhibició gratuïts, a canvi d’un retorn social també gratuït, en benefici de la ciutadania de Cornellà.

Es va estrenar el gener del 2017, i al llarg de dos anys van passar per la Factoria SI vint-i-cinc companyies de teatre, dansa i circ, que van compartir la cuina dels seus espectacles amb 1.905 ciutadans de Cornellà a través d’assajos oberts, tallers, xerrades, funcions prèvies, funcions per a escoles, per a instituts, estrenes, passis amb públic, col·loquis i d’altres activitats.

L’objectiu del programa Factoria SI encara és vigent, mostrar els engranatges d’un espectacle d’arts en viu per tal de donar valor a la feina dels creadors i generar públic atent, conscient i crític. Si teniu interès per rebre la programació de Factoria SI, podeu adreçar-vos a cultura@aj-cornella.cat; i si sou professionals que necessiteu un espai d’assaig, podeu fer-ho a sifactoria@gmail.com.

Més informació:

 @sifactoria

 @sifactoria

 Factoria SI


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí