Inicio Actualidad L’Auditori Sant Ildefons torna a obrir les portes pel programa de suport...

L’Auditori Sant Ildefons torna a obrir les portes pel programa de suport a la creació Factoria SI

L’Ajuntament de Cornellà ha reprès el programa de suport a la creació Factoria SI, que té com a seu l’Auditori de Sant Ildefons i està sota la direcció de l’actor cornellanenc Ignasi Guasch. Aquest programa té com a objectiu ajudar els professionals de les arts en viu que necessitin espais d’assaig, d’estudi o d’exhibició gratuïts, a canvi d’un retorn social també gratuït, en benefici de la ciutadania de Cornellà.

Es va estrenar el gener del 2017, i al llarg de dos anys van passar per la Factoria SI vint-i-cinc companyies de teatre, dansa i circ, que van compartir la cuina dels seus espectacles amb 1.905 ciutadans de Cornellà a través d’assajos oberts, tallers, xerrades, funcions prèvies, funcions per a escoles, per a instituts, estrenes, passis amb públic, col·loquis i d’altres activitats.

L’objectiu del programa Factoria SI encara és vigent, mostrar els engranatges d’un espectacle d’arts en viu per tal de donar valor a la feina dels creadors i generar públic atent, conscient i crític. Si teniu interès per rebre la programació de Factoria SI, podeu adreçar-vos a cultura@aj-cornella.cat; i si sou professionals que necessiteu un espai d’assaig, podeu fer-ho a sifactoria@gmail.com.

Més informació:

 @sifactoria

 @sifactoria

 Factoria SI


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’INS Illa dels Banyols acull la segona edició dels Premis Impuls FP del Baix Llobregat
Artículo siguienteIntervenció assistida amb animals, inauguració de l’Aula de Benestar Animal
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí