Inicio Actualidad El barri de Sant Cosme somriu per commemorar el Dia d’Acció per...

El barri de Sant Cosme somriu per commemorar el Dia d’Acció per la Salut de les Dones

dimecres, 1 juny, 2022 – 10:15


En el marc del Dia d’acció per la Salut de les Dones, l’Ajuntament del Prat va programar durant tot el mes de maig una agenda d’activitats per dur-se a terme a diferents espais del municipi.


El passat divendres 27 de maig, el Casal Cívic de Sant Cosme va acollir una de les activitats per commemorar aquesta diada, un taller de risoteràpia.


Una activitat a la qual van assistir gairebé una trentena de persones i amb la qual es pretenia promocionar de la millora de la salut, l’adquisició d’hàbits saludables i el benestar personal a partir de la perspectiva intercultural i l’acompanyament individual, grupal i sociocomunitari.

MAS:  Congelació dels impostos per a l'any 2023


El taller de risoteràpia és una eina que produeix beneficis físics, benestar mental i emocional a traves del riure. Les persones assistents van gaudir i van dedicar un temps a la seva salut, rient de manera profunda, alliberant l’estrès i les tensions del dia a dia.


Equip d’Actuació Integral de Sant Cosme


L’equip d’Actuació Integral de Sant Cosme duu a terme accions comunitàries des de l’àmbit de la promoció social, la convivència i la cultura, amb la intenció de  fomentar la participació i potenciar els vincles relacionals entre el veïnat, el teixit comunitari i associatiu de la ciutat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorIntervenció assistida amb animals, inauguració de l’Aula de Benestar Animal
Artículo siguienteTorna l’estada de vacances de la gent gran
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí