Inicio Actualidad Alumnes de L’Escola d’Arts en Viu participen al Festival Europeu d’escoles de...

Alumnes de L’Escola d’Arts en Viu participen al Festival Europeu d’escoles de música

Esteu aquí

El Festival Remix s’ha celebrat a Luxembourg del 26 al 29 de maig

dimarts, 31 maig, 2022 – 10:00


Cada dos anys la Unió Europea d’Escoles de Música (EMU) organitza en alguna ciutat europea un festival que acull alumnes d’escoles de música de tot Europa. Enguany el Festival Remix ha estat organitzat per la ciutat de Luxembourg entre els dies 26 i 29 de maig, omplint de concerts aquesta ciutat i els seus voltants.


L’Associació Catalana d’Escoles de Música, de la qual forma part L’Escola d’Arts en Viu, va decidir organitzar 3 formacions amb alumnes de diferents escoles per participar-hi. En concret es vas formar un Cor, una Big Band i una Cobla, totes elles constituïdes a partir d’alumnes joves d’escoles de l’associació que van haver de passar un procés de selecció.


Per part de L’Escola d’Arts en Viu va ser escollits per formar part de la Big Band ACEM els alumnes Arturo Ortiz (Saxo alto) i Arnau Martínez (Vibràfon). Ambdós van participar dels assaig previs de la formació que es van dur a terme a Manresa i a Tiana, i van viatjar amb tot el grup d’alumnes catalans fins al Festival, on van realitzar un total de 3 concerts amb molt d’èxit.


L’Escola d’Arts en Viu ja havia participat l’any 2018 al Festival europeu que es va celebrar a la ciutat Holandesa de Sneek amb la seva Big Band. Aquesta vegada no ha estat possible que cada escola de l’Associació participés amb una formació propia perquè les places estaven limitades. Amb tot, l’experiència per als alumnes de les diferents escoles que han pogut treballar en les formacions de Cobla, Cor i Big Band ha estat molt enriquidora.


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí