Inicio Actualidad Nova trobada veïnal per explicar obres a la ciutat

Nova trobada veïnal per explicar obres a la ciutat

Esteu aquí

L’Ajuntament ha donat tots els detalls dels dissenys de dos trams dels carrers de Frederic Soler i de Castella un cop s’hagin realitzat les obres de pacificació.

dijous, 26 maig, 2022 – 14:00


Aquest dimecres, l’Ajuntament ha presentat el projecte de pacificació i reurbanització del carrer de Frederic Soler i de Castella, entre l’avinguda de Montserrat i el carrer d’Indústries. Les actuacions tenen com a objectiu construir una plataforma única, prioritzant el seu ús per als vianants.


D’aquesta manera, es donarà continuïtat a l’eix ja existent del carrer de Frederic Soler i el carrer de Castella, per la seva banda, que rebrà el mateix tractament a partir de l’avinguda Verge de Montserrat. Totes dues actuacions segueixen el model de les remodelacions dels carrers de Sant Pere i Joaquim Maria Bartrina.  

MAS:  Els serenos realitzen més de 2.000 intervencions en el que portem d'any


- Te recomendamos -
Artículo anteriorL’alcalde del Prat lamenta la greu situació del litoral deltaic i reclama mesures estructurals a l’Estat i a la Generalitat per fer-hi front
Artículo siguienteComencen les feines d’asfalt dels camins agrícoles
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí