Inicio Actualidad L’Ajuntament presenta el projecte de reordenació de la plaça de Sant Maurici

L’Ajuntament presenta el projecte de reordenació de la plaça de Sant Maurici

Esteu aquí

El nou espai serà de plataforma única, obert als carrers del voltant i amb mobiliari de joc renovat i superfície verda. Aquesta reurbanització és resultat d’un procés participatiu que es va dur a terme l’any passat.

dimarts, 24 maig, 2022 – 19:30


Aquest dilluns, l’Ajuntament ha presentat al veïnat el projecte d’obres de la plaça de l’Estany de Sant Maurici. La reurbanització de l’espai convertirà la plaça en un espai tranquil i natural, amb un tractament unitari, amb plataforma única, i oberta als carrers del voltant. Amb això, es pacificarà tota la superfície (en línia a la resta d’actuacions que s’estan duent a terme a la ciutat per posar les persones al centre de la via pública), es millorarà l’accessibilitat de tot l’entorn i es proveirà de nou mobiliari i jocs infantils sense fragmentar l’espai. 


Aquestes obres són resultat d’un procés participatiu en el que el veïnat va poder aportar idees, omplir enquestes amb la preferència d’usos de l’espai i participar en tallers oberts.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí