Inicio Actualidad Transformació del carrer Bonestar en un passeig per als vianants

Transformació del carrer Bonestar en un passeig per als vianants

Comencen les obres de pacificació del carrer Bonestar, entre el carrer Florida i el carrer Anoia, que consistiran en la consolidació de la via en un passeig per a vianants. L’actuació que forma part del projecte estratègic Cornellà Natura cerca aconseguir uns espais més saludables. Aquest tram de carrer esdevindrà una plataforma única amb més de 2.150 m2 recuperats per a la ciutadania, de manera que només es permetrà l’accés a aparcaments privats i, si s’escau, a vehicles autoritzats.

Amb aquesta actuació es millora l’accessibilitat i la confortabilitat del carrer i alhora s’afavoreix paisatgísticament l’entorn d’una de les principals vies de connexió a peu entre els barris de la Gavarra i el Centre. També, s’aprofita per millorar el clavegueram i l’estat de l’arbrat mitjançant la substitució del cautxú que actualment cobreix els escocells per un sistema de paviment drenant.

L’obra té prevista una durada de tres mesos i el pressupost aproximat és de 220.000 euros.

Per a qualsevol consulta podeu enviar un correu a: obresbonestar@aj-cornella.cat

 

Objectius del projecte
• Incrementar l’espai per als vianants
• Fomentar la mobilitat sostenible i saludable
• Millorar la connectivitat entre els barris
• Millorar l’accessibilitat universal

Solucions ambientals
• Millora de la qualitat de l’aire
• Disminució del soroll
• Millora del clavegueram
• Millora de l’estat de l’arbrat 

El projecte estratègic Cornellà Natura cerca la recuperació d’espais per a modes de mobilitat més sostenibles en un entorn agradable, tranquil i segur. La prioritat del vianant és la base de la mobilitat activa i saludable, per això es creen més àrees exclusives per a aquest mode i es faciliten els desplaçaments amb més connectivitat i accessibilitat. Les obres del carrer Bonestar s’emmarquen en aquest principi.  

El carrer ja es va tallar parcialment al trànsit de vehicles amb urbanisme tàctic arran de la crisi sanitària del 2020, dos anys després aquesta actuació temporal passarà a ser permanent convertint-la en un passeig per a les persones.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí