Inicio Actualidad El Citilab acull una jornada d’Innobaix adreçada a les dones directives

El Citilab acull una jornada d’Innobaix adreçada a les dones directives

El Citilab Cornellà acull el dilluns 23 de maig durant tot el matí la II Jornada Innodona, que organitza Innobaix, com a punt de trobada amb les dones directives del Baix Llobregat. Al llarg de diverses intervencions, l’objectiu és posar de manifest els obstacles que han hagut de superar per arribar a l’alta direcció i coneixerem les característiques essencials de l’estil de lideratge femení.

Innobaix és l’Agència d’Innovació i Coneixement del Baix Llobregat i l’Hospitalet, una associació sense ànim de lucre que treballa per la transformació de l’economia. La primera edició de la Jornada Innodona va reunir quasi 100 dones del territori, preparades per crear sinergies, i amb l’acompanyament d’entitats que treballen cada dia per a la promoció de la dona empresària i emprenedora i, en aquesta ocasió, s’ha volgut donar visibilitat a les dones directives.

Citilab torna a ser l’escenari presencial de moltes cites relacionades amb la tecnologia i el desenvolupament econòmic, d’acord amb el seu objectiu d’explorar i difondre l’impacte digital en el pensament creatiu, el disseny i la innovació que sorgeixen de la cultura digital, que reuneix un centre de formació, de recerca, i una incubadora d’iniciatives empresarials i socials.

Dissabte 21 de maig va tenir lloc, també al Citilab Cornellà, la XIV edició de la Jornada de Programació i Robòtica Educatives. Està especialment adreçada als docents de primària i de secundària interessats en l’ús de la programació i la robòtica en els seus entorns d’aula així com a altres perfils professionals apassionats per aquest món de l’educació i les STEAM. La jornada comptava amb la participació d’alumnes en una mostra de projectes.

Aíxí mateix, el dimarts 31 de maig el centre de coneixement de la nostra ciutat obrirà les portes novament a l’agència Innobaix amb motiu de l’Innoday, una jornada de treball que té l’objectiu de reunir empreses que vulguin participar en un taller d’innovació oberta, per aprendre com aplicar-la als seus negocis i, de pas, fer networking amb altres empreses participants. El plantejament inicial detalla que, en el context actual, la innovació oberta i la cocreació s’han convertit en elements essencials per respondre als reptes del futur. 

Citilab Cornellà continua oferint diàriament tota mena d’activitats formatives i creatives relacionades amb el coneixement i les noves tecnologies, des de la formació bàsica i inicial, com el suport a iniciatives en l’àmbit educatiu, i moltes d’altres. Informa’t sobre els propers esdeveniments al web del Citilab:

https://www.citilab.eu/agenda/


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí