Inicio Actualidad El cicle formatiu de grau superior de Guia, informació i assistències turístiques...

El cicle formatiu de grau superior de Guia, informació i assistències turístiques de l’Institut Illa dels Banyols, pioner a tot l’estat

Esteu aquí

El període de preinscripció serà del 25 al 31 de maig

divendres, 20 maig, 2022 – 13:00


El curs 2019-20 l’Institut Illa dels Banyols va ampliar l’oferta formativa amb la incorporació del cicle formatiu de grau superior de Guia, informació i assistències turístiques corresponent a la família d’hoteleria i turisme.


Aquest cicle formatiu capacita per a planificar i promocionar les destinacions turístiques com a guia sobre el terreny, hoste o hostessa en terminals, mitjans de transport i esdeveniments.

MAS:  Aquesta Festa Major, no et quedis sense entrada!


La durada és de 2.000 hores distribuïdes en dos cursos acadèmics. Amb aquests estudis s’obté el títol de tècnic superior o tècnica superior, que permet accedir a qualsevol estudi de grau universitari. A més, les persones que s’han graduat en un cicle formatiu de grau superior poden obtenir la convalidació de crèdits universitaris.


La particularitat de cursar aquest cicle formatiu al Prat es que s’hi afegeix el curs oficial o el Certificat de professionalitat de Tripulant de Cabina de Passatgers (TCP) ampliant així la possibilitat de sortir del cicle amb l’opció de treballar com a Auxiliar de vol i tripulant de cabina de passatgers.

MAS:  Torna el festival de les Sopes del Món al barri de Sant Cosme


Incloure aquest TCP en la formació dona al títol de formació professional un valor afegit per a treballar com hoste o hostessa  de terra o en altres mitjans de transport o a congressos donat que moltes empreses alienes a l’aviació civil també el reconeixen, com RENFE, l’AVE o companyies marítimes.


Cal destacar que l’Institut Illa dels Banyols és l’únic institut de tota la comarca on es pot cursar i l’únic centre públic de tot l’estat que ofereix aquesta possibilitat gràcies amb un potent acord de col·laboració amb l’empresa CAE, ubicada al polígon Mas Blau.


Tenen accés directe al cicle les persones que disposen del títol de batxillerat o equivalent a efectes acadèmics.  També es pot accedir superant una prova d’accés que es pot preparar al CFA Terra Baixa.  Per presentar-s’hi cal tenir complerts 19 anys o bé complir-los durant l’any natural en què es realitza la prova.

MAS:  Més d'una trentena d'activitats gratuïtes per a joves durant les tardes d'estiu


Trobareu més informació al següent enllaç o al web de preinscripció de la generalitat.


Per altra banda, aquí trobareu el reportatge de El Prat TV a les instal·lacions de l’empresa CAE.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl “metal” pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig
Artículo siguienteEl Citilab acull una jornada d’Innobaix adreçada a les dones directives
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí