Inicio Actualidad El “metal” pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig

El “metal” pren el protagonisme a La Capsa l’última setmana de maig

Esteu aquí

Amb l’escriptor Salva Rubio i les bandes Motörhits i Decade of Aggression

dijous, 19 maig, 2022 – 16:30


El metall extrem ha complert quaranta anys d’existència. Un gènere que semblava destinat a agradar només als fans més radicals del metall ha demostrat tenir una capacitat de supervivència major que la de molts altres estils musicals més longeus.  L’última setmana de maig, des de La Capsa proposem un petit cicle amb dues activitats centrades en aquest gènere musical.


Per una banda, el dijous 26 de maig donarem cabuda a una nova sessió d’El Descompositor, el club d’escolta i descoberta de músiques en comunitat. En aquesta ocasió, seguint el rastre d’un dels gèneres més longeus i mutants de la història de la música contemporània, el metal. I com que posar-se a parlar d’aquest gènere no és feina fàcil, hem decidit contactar amb Salva Rúbio, un dels majors experts sobre el tema. Ell és autor d’un llibre indispensable pels amants del gènere, Metal extremo: 30 años de oscuridad, que abraça les tres dècades 80 – 10, i a més a més ens ajudarà a entendre i contextualitzar un gènere que aixeca passions.

MAS:  La plaça de la Llibertat estrena zona de vianants i nova imatge


D’altra banda, per complementar l’experiència i viure el metal en directe, el dissabte 28 hi haurà un doble concert tribut a dos dels monstres del rock més extrem.  Motörhits donaran una segona vida als clàssics de Lemmy Kilmister en un dels tributs més fidels dels anglesos i Decade of Aggression faran trontollar la sala amb les cançons d’Slayer, una banda sense la qual no podria entendre’s el trash metal.


Així doncs, si ja us agrada aquest gènere o si, per altra banda, voleu apropar-vos-hi, reserveu agendes:


El Descompositor: El metal amb Salva Rubio

Dijous 26 de maig a les 19h. La Sala.

Gratuït


Motörhits + Decade of Aggression

Dissabte 28 de maig a les 22h

5€/8,5€/12,5€

MAS:  Òpera i jazz, protagonistes de les propostes musicals de tardor del Cèntric


Us hi esperem!


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa Policia Local fa una campanya informativa sobre patinets
Artículo siguienteEl cicle formatiu de grau superior de Guia, informació i assistències turístiques de l’Institut Illa dels Banyols, pioner a tot l’estat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí