Inicio Actualidad Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

Trobada per valorar la primera temporada de Girem el món

dimecres, 18 maig, 2022 – 15:00


L’any passat es va estrenar a El Prat Ràdio un nou programa anomenat “Girem el món”.  Un projecte intergeneracional i d’aprenentatge on les entitats de la ciutat de cooperació duen a terme accions formatives a l’alumnat de la ciutat per compartir continguts i aprenentatges sobre Justícia Global, Drets Humans i Pau.


Des l’octubre de l’any passat, el programa ha comptat amb la participació de moltes de les entitats de cooperació del Prat i també de l’alumnat de l’escoles del municipi que fa l’assignatura del servei comunitari, a 4t d’ESO.


Tot just ara, quan la situació de la pandèmia està millorant, totes les i els protagonistes s’han pogut trobar per fer una valoració general del projecte.


La trobada es va dur a terme a les Cases d’en Puig i allà van assistir l’alumnat participant; el professorat dels centres; representants de les entitats de Prokarde, Àfrica Viva i Fundació Josep Comaposada; Imanol Crespo, director de El Prat Ràdio i Neus Macias, periodista encarregada de dirigir el programa.


L’acte va començar amb un breu parlament de l’Esther García, regidora de Drets Humans de l’Ajuntament, que va aprofitar l’ocasió per agrair la participació i implicació de totes les parts i la voluntat de continuar aquest projecte tant enriquidor per a tothom.


L’experiència es va valorar de manera molt positiva per part de totes les persones participants. En especial per l’alumnat, per a qui ha estat un repte vèncer la timidesa a l’hora de parlar en un mitjà de comunicació.


Primera temporada de Girem el món


Durant aquesta temporada han participat un total 16 alumnes de tres centres educatius: IES Baldiri Guilera, Escola Mare de Déu del Carme i Escola Nostra Senyora del Mar.


El temes que s’han tractat durant els 8 programes tenen molt a veure amb el jovent: el bullying i la cultura de pau, els drets de les persones immigrades, el dret a l’educació, el treball i l’explotació infantil i la guerra d’Ucraïna.


Presència a la Festa del Prat al món


El dia 11 de juny, a la Festa del Prat al Món amb Esperanzah, a la Plaça Catalunya a partir de les sis de la tarda, trobareu un stand del programa Girem el Món per conèixer en profunditat a les i els protagonistes.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí