Inicio Actualidad Les AMPA i AFA del Prat premiades al certamen anual dels premis...

Les AMPA i AFA del Prat premiades al certamen anual dels premis AFFAC

dimecres, 18 maig, 2022 – 12:30


A principis del mes de maig, es va dur a terme a Girona un acte de reconeixement a diferents projectes d’Associacions de Pares i Mares (AMPA) i Associacions de famílies (AFA) de Catalunya.


L’acte va ser a càrrec de les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (AFFAC) i allà es va guardonar el Pratijordi, un projecte que pretén que els infants i les famílies gaudeixin de la Diada de Sant Jordi d’una manera especial i sempre focalitzada en la comunitat educativa del Prat.


El premi, com a projecte finalista durant el certamen anual dels premis, va ser recollit per la presidenta de l’AMPA de l’escola Josep Tarradellas, Lidia Solé, i pel president de l’AFA de l’escola del Parc, Mario Escot.


Pratijordi


El Pratijordi és un projecte impulsat per les AMPA i AFA de les escoles Josep Tarradellas, Escola del Parc i Jacint Verdaguer. A més, compta amb la col·laboració de la Biblioteca Antonio Martín, el programa Lecxit (Lectura per a l’Èxit Educatiu) i l’Ajuntament del Prat de Llobregat.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí