Inicio Actualidad Les AMPA i AFA del Prat premiades al certamen anual dels premis...

Les AMPA i AFA del Prat premiades al certamen anual dels premis AFFAC

dimecres, 18 maig, 2022 – 12:30


A principis del mes de maig, es va dur a terme a Girona un acte de reconeixement a diferents projectes d’Associacions de Pares i Mares (AMPA) i Associacions de famílies (AFA) de Catalunya.


L’acte va ser a càrrec de les Associacions Federades de Famílies d’Alumnes de Catalunya (AFFAC) i allà es va guardonar el Pratijordi, un projecte que pretén que els infants i les famílies gaudeixin de la Diada de Sant Jordi d’una manera especial i sempre focalitzada en la comunitat educativa del Prat.


El premi, com a projecte finalista durant el certamen anual dels premis, va ser recollit per la presidenta de l’AMPA de l’escola Josep Tarradellas, Lidia Solé, i pel president de l’AFA de l’escola del Parc, Mario Escot.

MAS:  Els fons europeus Next Generation permetran subvencionar part de cinc projectes de mobilitat sostenible a Cornellà


Pratijordi


El Pratijordi és un projecte impulsat per les AMPA i AFA de les escoles Josep Tarradellas, Escola del Parc i Jacint Verdaguer. A més, compta amb la col·laboració de la Biblioteca Antonio Martín, el programa Lecxit (Lectura per a l’Èxit Educatiu) i l’Ajuntament del Prat de Llobregat.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorS’obre la convocatòria del 38è Concurs de Còmics “Ciutat de Cornellà”
Artículo siguienteEl Cafè L’Artesà rep el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí