Inicio Actualidad El Cafè L’Artesà rep el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere

El Cafè L’Artesà rep el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere

Esteu aquí

Amb aquesta ja són set les empreses i entitats turístiques del Prat reconegudes per la seva gestió sostenible

Els representats del Cafè L’Artesà amb la regidora de Comerç i Turisme Marina García en l’acte d’entrega de les certificacions Biosphere

dimecres, 18 maig, 2022 – 14:00


Cada vegada més empreses i serveis turístics del Prat se sumen al compromís Biosphere, corroborant així l’aposta del municipi per promoure un turisme sostenible i de qualitat. L’última en fer-ho ha estat el Cafè L’Artesà que, el passat 12 de maig, va rebre el distintiu Compromís per la Sostenibilitat Turística Biosphere, un segell impulsat per la Diputació de Barcelona, la Cambra de Comerç de Barcelona i el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, que reconeix, a través de l’Instituto de Turismo Responsable (ITR), les bones pràctiques en gestió sostenible de les empreses turístiques.


El lliurament del segell Biosphere es va fer en un acte al Restaurant Lancaster Beach Club de Gavà que va comptar amb la participació de l’alcaldessa de Gavà, Sra. Gemma Badia Cequier;  el president de la Cambra del Baix Llobregat, Sr. Carles Guilera Poch; la gerent de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona, Sra. Soledad Bravo Letelier;  i la presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Sra. Eva M. Martínez Morales; a més de representats de les empreses i entitats reconegudes per primera vegada.


A banda del Cafè L’Artesà, sis organitzacions més del Prat estan reconegudes amb el segell Biosphere i enguany han renovat el distintiu. Es tracta del Centre Esplai, el Centre Municipal de Vela, el restaurant Cèntric Gastro, el Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, l’Emilio Sánchez Academy i l’oficina de Turisme de Porta del Delta.


Cap als Objectius de Desenvolupament Sostenible


El segell Biosphere permet a les entitats adherides desenvolupar plans de sostenibilitat a través d’activitats i accions vinculades als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides integrats en l’Agenda 2030. El programa implanta una metodologia per a garantir la qualitat i sostenibilitat dels serveis turístics d’una destinació, tant públics com privats, i promou la gestió sostenible de les empreses i entitats turístiques del territori de manera conjunta amb els diferents actors turístics de la destinació.


La Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona impulsen aquest reconeixement des de l’any 2017, però a la comarca del Baix Llobregat el projecte està gestionat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, òrgan adscrit al Consell Comarcal del Baix Llobregat.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí