Inicio Actualidad Trobada comunitària per potenciar el projecte Antenes

Trobada comunitària per potenciar el projecte Antenes

Esteu aquí

Antenes és un projecte comunitari amb l’objectiu de combatre la solitud no desitjada

dimarts, 17 maig, 2022 – 14:15


La passada setmana les entitats socials Creu Roja i GATS, que gestionen conjuntament amb l’Ajuntament el projecte “Antenes no estic sol /sola”, van organitzar una trobada per analitzar el funcionant actual del projecte amb l’objectiu de posar sobre la taula noves accions i idees per potenciar-lo encara més.


Antenes és un projecte promogut per l’Àrea d’Acció d’Acció Social i Comunitària de l’Ajuntament del Prat i desenvolupat amb la col·laboració del veïnat, dels comerços, de professionals de diversos serveis públics, de persones voluntàries i de les entitats de la ciutat.


La finalitat d’aquest projecte és detectar situacions de solitud no desitjada o situacions de molta fragilitat per tal que la persona pugui arribar als professionals que la poden ajudar i pugui refer nous vincles amb la comunitat.


A la trobada, van assistir gairebé una quarantena de persones que van analitzar tres àmbits principals: les persones voluntàries, les persones acompanyades i l’organització del projecte. L’objectiu va ser fer una diagnosi de l’estat actual del projecte per tal de proposar idees que puguin potenciar l’ús d’aquest servei municipal.


Actualment a la ciutat del Prat hi ha un total de 120 usuàries i usuàries d’Antenes, que són acompanyades per unes 70 persones voluntàries.


A través d’aquesta trobada, es vol enfortir el número total de persones involucrades i millorar així la xarxa cívica de la ciutat, ja que Antenes també pretén sensibilitzar la comunitat i treballar perquè s’impliqui en el projecte.


Si creieu que podeu aportar el vostre granet de sorra a aquest projecte o a qualsevol altre, podeu contactar amb el Punt de Voluntariat. Ens trobem a les Cases d’en Puig (pl. Agricultura, 2), al telèfon 93 379 00 50 ext. 5600  o al correu electrònic voluntariat@elprat.cat


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí