Inicio Actualidad S’obre el termini de preinscripcions per al curs 2022-2023 de l’Escola Municipal...

S’obre el termini de preinscripcions per al curs 2022-2023 de l’Escola Municipal de Música

El termini per preinscriure’s a l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas per al curs 2022-2023 s’obre entre el 16 i el 25 de maig. Les persones  que hi esteu interessades teniu dues vies per presentar els impresos i la documentació requerida per formalitzar la preinscripció:

  • On-line: la documentació l’haureu de lliurar a l’adreça de correu electrònic emusica@aj-cornella.cat, indicant en l’assumpte SOL·LICITUD ESCOLA MUSICA/NOM DE L’ALUMNE/A + CURS A QUÈ ES PREINSCRIU. Un cop revisada la documentació us enviarem un correu electrònic notificant el núm. d’expedient i la puntuació obtinguda.
  • Presencial: demaneu CITA PRÈVIA a través de la pàgina https://citaprevia.cornella.cat/, o bé per correu electrònic a emusica@aj-cornella.cat, durant les dates previstes en el calendari.

Tots els detalls, terminis i indicacions del procés de preinscripció i matrícula es troben detallats en aquest document. Els impresos necessaris els podeu descarregar a la web de TRÀMITS.

Documentació a aportar per a la formalització de la preinscripció:

  • Sol·licitud de preinscripció degudament complimentada, per duplicat.
  • Original i fotocòpia del DNI del pare i mare i del/de la nen/a.
  • Original i fotocòpia llibre de família on constin els pares i el/la nen/a.
  • Document de preinscripció en funció de l’any de naixement del/de la nen/a.
  • Si és el cas: original i fotocòpia del document on s’acrediti la condició de família nombrosa o monoparental.
  • Si és el cas: original i fotocòpia del document on s’acrediti que el pare, mare o tutor/a són beneficiaris de l’ajut de la renda mínima d’inserció.

 WEB DE TRÀMITS

 Web de l’Escola Municipal de Música Roser Cabanas

Informació complementària

Descàrrega de documents d’autorització de tramitacions

Calendari de preinscripció i matrícula per al curs 2022-2023

Procediment de preinscripció i matrícula per al curs 2022-2023


Un cop formalitzada la preinscripció

En cas de ser admesos durant el procés de preinscripció, aquestes son les dates que us interessa anotar de cara a finalitzar el procés de matriculació.

  • El sorteig de llenguatge musical per al curs vinent serà el 26 de maig a les 15.30 hores. Les llistes d’admesos es publicaran el 27 de maig a la web de l’Escola Municipal de Música, i el termini de reclamacions serà del 30 de maig a l’1 de juny. Les llistes definitives es publicaran el 3 de juny.
  • El sorteig d’elecció d’instrument tindrà lloc el 7 de juny a les 15.30 hores. Les llistes d’admesos es publicaran el 8 de juny al web de l’Escola Municipal de Música, i les reclamacions es podran fer els dies 9, 10 i 13 de juny. Les llistes definitives es publicaran el 14 de juny.

Els sortejos públics es realitzaran a través d’aquest canal de YouTube.

La matriculació per al curs 2022-2023 tindrà lloc els dies 15, 16, 20 i 21 de juny, i es podrà fer tant de forma presencial com a través de la mateixa web de Tràmits.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí