Inicio Actualidad Festa i activitats aquest diumenge a Can Mercader per commemorar el Dia...

Festa i activitats aquest diumenge a Can Mercader per commemorar el Dia Internacional de les Famílies

El parc de Can Mercader acollirà aquest diumenge 15 de maig la festa de celebració del Dia Internacional de les Famílies a Cornellà. La commemoració també servirà per celebrar que el Consell d’Infants compleix 20 anys des de la seva constitució el 13 de juny de 2002: vint anys de propostes per a millorar la ciutat, d’implicació, d’il·lusió, motivació i ganes per dissenyar una ciutat des del punt de vista dels infants.

Hi ha activitats programades per a nois/noies i famílies des de les 10.30 fins a les 14.00 hores, que es realitzaran a l’entorn del llac. Tingueu en compte que l’entrada principal del parc, que dona a la carretera de l’Hospitalet, es troba tancada per obres, per tant és recomanable utilitzar algun dels altres accessos.

MAS:  Juntes pel 8M: torna el cicle En Femení al Ribera

Hi trobareu un espai de ‘Contes al Parc’ a càrrec de Rosa Pinyol, l’activitat ‘Compartir en família’ (un taller de decoració de gorres, dibuix i jocs de taula a càrrec del Consell d’Infants), ‘Ludoteca a la plaça‘ a càrrec de ludoteca La Butxaca, el taller de manualitats ‘El niu familiar‘ a càrrec d’Une tu Creatividad, i un ‘Taller de plantació en família’ a càrrec de la cooperativa d’iniciatives sostenibles Tarpuna.

Sobre les 12.45 h, el Consell d’Infants llegirà el manifest del Dia Internacional de les Famílies i donarà pas a l’espectacle infantil d’animació ‘Ball a la plaça’, a càrrec d’Ai Carai, com a cloenda de la festa.

MAS:  Ajuntament, entitats, empreses i ciutadania constitueixen formalment Energia del Prat

- Te recomendamos -
Artículo anteriorAquest cap de setmana, és el torn de la Festa del barri Riera
Artículo siguienteLiteratura, arts i espectacles clàssics i moderns es donen cita al Festival de Arte Flamenco de Catalunya
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí