Inicio Actualidad Avís preventiu de contaminació per PM10 (12/5/2022)

Avís preventiu de contaminació per PM10 (12/5/2022)

Atenent els nivells de material particulat de diàmetre inferior a 10 µm (PM10) enregistrats per la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA), a causa de la presència d’una intrusió de pols africana des del dia 10 de maig, i la previsió dels models de dispersió de contaminants per al dia d’avui (en cas de PM10), des de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic s’emet un avís preventiu per nivells moderats de contaminació de l’aire pel contaminant PM10, per a la zona de protecció especial (ZPE), on està inclosa la ciutat de Cornellà de Llobregat.

S’adjunta informe sobre l’avaluació dels nivells de contaminació de PM10 durant el període comprès entre el dia 10/05/2022 i el 12/05/2022, fins a les 08.00 h. En aquest sentit, es durà a terme un seguiment de l’evolució dels nivells i s’informarà del seu estat, a diari, fins a la seva finalització. També podeu seguir l’estat de l’avís al web airenet.gencat.cat.

MAS:  La plaça de la Llibertat estrena zona de vianants i nova imatge

Al Canal Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya hi trobareu les principals mesures i recomanacions a adoptar per tal de reduir l’exposició a la contaminació i els riscos per a la salut derivats de la contaminació de l’aire. Hi podeu trobar, a banda de recomanacions de caire general, les mesures de precaució addicionals a adoptar davant de situacions amb nivells elevats de contaminació dirigides als col·lectius més vulnerables i també a la població en general.

Consulteu aquí possibles actualitzacions


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAcompanyem el Carlos García Reche en el seu Treball Final de Màster
Artículo siguienteAvís preventiu d’episodi de contaminació atmosfèrica, amb incidència al Prat
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí