Inicio Actualidad Aquest cap de setmana, és el torn de la Festa del barri...

Aquest cap de setmana, és el torn de la Festa del barri Riera

Del 13 al 15 de maig torna la Festa del barri Riera, amb moltes activitats culturals, esportius i familiars. Moltes tenen com a escenari l’esplanada de davant del Parc Esportiu Llobregat.

El divendres a la tarda ja s’han progrmat activitats infantils a la plaça de la Sardana i una sessió de zumba davant del PELL, on també estan instal·lades les atraccions. Destaca el Correfoc que recorrerà els carrers del barri a partir de les 21.00 h, seguit d’una botifarrada popular i disco mòbil a l’esplanada de davant del Parc Esportiu Llobregat.

Dissabte és un dia ple d’activitats familiars, amb ludoteca, cercavila dels Gegants, i diverses actuacions d’animació, a més de la tradicional sardinada popular. Al vespre, puntaires, tallers infantils amb diables i la dragona Cornèlia, per finalitzar amb el ball que conduirà l’orquestra Quartet Corxet.

El diumenge al matí, a més d’un campionat de futbol sala a les pistes de l’escola Abat Oliba, l’esplanada del PELL acollirà diferents activitats vinculades a la sosteniblitat. I una cantada d’havaneres amb cremat de rom clourà les festes el diumenge, a partir de les 21.00 h.

Al següent enllaç podeu consultar el programa complet:

Festa del barri Riera 2022 (pdf)

Les festes estan organitzades per l’Associació de Veïns del barri de Riera, amb el suport de l’Ajuntament de Cornellà i la col·laboració de diverses empreses i professionals del barri.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí