Inicio Actualidad Acompanyem el Carlos García Reche en el seu Treball Final de Màster

Acompanyem el Carlos García Reche en el seu Treball Final de Màster

dimecres, 2 juny, 2021 – 11:00


El pratenc Carlos Garcia Reche està cursant el Màster en Música i So per Experiències de l’Entreteniment i actualment es troba acabant de gestar el seu TFM, el treball final de màster, que es basa en la creació d’una llibreria virtual per a clavicèmbal.


Com amb d’altres alumnes que estan cursant graus relacionats amb les arts en Viu, La Capsa, L’Escola d’Arts en Viu i el Teatre L’Artesà, treballen amb l’alumnat amb l’objectiu d’acompanyar-los en la fase final dels seus estudis artístics i l’entrada al sector creatiu, facilitant a més la posada en contacte entre els diferents alumnes de diferents disciplines.

MAS:  Consells davant de l’onada de calor


Des de La Capsa l’hem acompanyat en aquest procés, que va culminar el 26 de maig amb el suport en la producció de la gravació d’aquesta llibreria a les instal·lacions de l’ESMUC. El Carlos va comptar amb la presència del Jordi C. Corchs, tècnic de l’Estudi de So de La Capsa que, juntament amb l’equip dinamitzador, han guiat i ajudat a l’alumne en la gravació de l’instrument.


Aquest projecte forma part de la fase pràctica del seu TFM, que porta per títol provisional “Introducció als instruments virtuals i procés de creació d’una llibreria virtual basada en Konktak”. Es tracta d’un treball d’investigació sobre el desenvolupament i la indústria del software musical. L’enfocament del projecte es portar a terme la creació d’una llibreria virtual basada en samples, reproduint des de zero el procés de gravació, edició i programació. El projecte es presentarà sense ànim de lucre i amb finalitat acadèmica i divulgativa, donant lloc a una llibreria virtual per a usuaris de Kontakt i, més endavant, de HISE, un sampler gratuït.

MAS:  Estils de música diversos i per a tots els públics la nit de dissabte de Festa Major


La gravació de la llibreria ha estat també possible gràcies a la ESMUC i el seu equip. Especialment a Xavier Blanch, cap del departament de música antiga, per la cessió de l’instrument, a Enric Graus, professor de sonologia, per la reserva de l’estudi i coordinació general, i al clavecinista i exalumne Angel Villagrasa Pérez, per l’afinació i supervisió.


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLiteratura, arts i espectacles clàssics i moderns es donen cita al Festival de Arte Flamenco de Catalunya
Artículo siguienteAvís preventiu de contaminació per PM10 (12/5/2022)
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí