Inicio Actualidad L’Ajuntament organitza una sessió informativa per a les persones ucraïneses acollides al...

L’Ajuntament organitza una sessió informativa per a les persones ucraïneses acollides al Prat

Esteu aquí

L’Àrea d’Acció Social i Comunitària està fent el seguiment i acompanyament a totes les persones refugiades acollides a la ciutat

dimecres, 4 maig, 2022 – 14:45


La setmana passada, l’Ajuntament del Prat va dur a terme una sessió informativa per a les persones ucraïneses que han arribat a la ciutat com a conseqüència de la guerra a Ucraïna. La trobada, on van estar presents un total de 30 persones, va servir per donar informació rellevant a les diferents famílies per tal de facilitar la seva acomodació a la ciutat.

MAS:  La Festa d'Encesa dona pas a l'inici de la campanya de Nadal 2023


A la xerrada, que es va realitzar a través del punt d’atenció a la nova ciutadania (situat a les Cases d’en Puig), van assistir diversos tècnics municipals per informar sobre diferents àmbits, com per exemple: l’escolarització dels infants, la inserció laboral, la formació en català i castellà, l’accés a serveis socials, etc.


La jornada també va comptar amb la presència de Cristian Bohórquez, director del Centre de Recepció, Atenció i Derivació (CREADE) del Ministeri d’Inclusió, Seguretat social i Migracions , a Barcelona. Borhórquez va tenir l’oportunitat de presentar el sistema de gestió d’arribada i acomodació de persones refugiades que arriben a través de Barcelona, per tal de donar a conèixer la complexitat del procés.

MAS:  Cia. Cirkofonic inaugura la temporada escènica a Cornellà


Per més informació podeu visitar elprat.cat/persones o escriure un correu a novaciutadania@elprat.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorAl maig, segueix la Primavera de llibres i lletres al Cèntric
Artículo siguienteCelebrem la tercera edició del Sopar de Bucs a La Capsa. Un espai de trobada anual amb els usuaris dels bucs d’assaig
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí