Inicio Actualidad Al maig, segueix la Primavera de llibres i lletres al Cèntric

Al maig, segueix la Primavera de llibres i lletres al Cèntric

Rush Smith presentant el seu llibre “Y fueron felices”

dimecres, 4 maig, 2022 – 13:00


El cicle Primavera de Llibres i Lletres que organitzen el Cèntric Espai Cultural i la Biblioteca Antonio Martín segueix en marxa al llarg d’aquest mes de maig. Des de que es va iniciar a finals del passat més de març han tingut lloc diferents activitats i propostes adreçades a diferents públics i pensades per fomentar i gaudir del plaer de la lectura i l’escriptura.


Presentacions d’autors i autores locals


La presentació de novetats editorials d’autors i autores locals és un dels plats forts del cicle. Aquestes darreres setmanes han passat pel Cèntric diferents noms de la nostra ciutat per compartir les seves darreres publicacions. Ha estat el cas d’Agus Morales amb Ya no somos amigos, Joan Camps amb Els Camps del Prat. De la plana de Vic al pla de Llobregat i Santiago Louzao amb Aquellos maravillosos años. Pel que fa al públic familiar, s’han acollit les presentacions dels contes infantils Y fueron felices,  de Rush Smith, i Sofía y la palabra salvaje, de Purificación Hernández.


L’escriptor Toni Hill, un dels referents de la novel·la policíaca en el panorama actual, també va passar pel Cèntric en el marc del cicle Diàlegs que acull aquests mesos el centre. L’autor va conversar amb Rosa Ribas, entre d’altres reflexions, sobre el fet d’escriure sobre la perifèria. Aquí es pot escoltar l’àudio de la sessió.


Properes propostes del cicle


Durant el mes de maig, segueixen les propostes del cicle Primavera de llibres i lletres. Amb la píndola digital Escriptura 2.0 aprendrem, de la mà de la booktuber Mixa, com mostrar els nostres escrits a la xarxa perquè siguin més accessibles i tinguin més visibilitat. I per aquelles persones que tenen interès en la lectura i escriptura poètica, tindrà lloc un curs d’Iniciació a la poesia, impartit per la poeta Miriam Reyes.


L’escriptor Xesús Fraga serà el convidat en la propera sessió del cicle Diàlegs en l’ambit de la literatura. Amb la sessió que porta per títol Arribar a casa, l’autor parlarà del que significa marxar i retornar, del viure i del sobreviure fora.


L’espectacle poètic-musical Te quiero, Benedetti (La patria y el exilio), amb l’actor Alberto Sant Juan i el guitarrista i compositor Fernando Egozcue, posarà el punt i final a l’edició del Primavera de Llibres i Lletres d’enguany.


Trobareu totes les propostes del cicle a elprat.cat/primaverallibresilletres


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí