Inicio Actualidad Torna el Pratifolk, la festa de la cultura popular i tradicional del...

Torna el Pratifolk, la festa de la cultura popular i tradicional del Prat!

Esteu aquí

Organitzat per la Federació d’entitats El Nus, vol ser una festa per apropar la cultura tradicional a tota la població

dimecres, 4 maig, 2022 – 13:15


El festival Pratifolk es celebra des del 1996 i esdevé una mostra de les colles i del potencial cultural pratenc: diables, gegants, castellers, dansaires, bastoners, sardanistes, trabucaires…


Després de dues edicions cancel·lades, enguany la 26a edició torna amb un programa  d’activitats que comença a les 8 h amb cercaviles a diferents punts de la ciutat i continua al Fondo d’en Peixo amb activitats per a tots els públics fins ben entrada la nit. Totes les colles mostraran els seus lluïments, com la ballada de gegants, l’actuació castellera, la mostra de danses tradicionals o les actuacions de diables que obriran pas a una nit amb el Ball de Gralles i música de festa tocada amb instruments tradicionals.


Durant la jornada també hi haurà tallers i una gimcana de cultura popular per als més petits. Música i bon menjar acompanyaran als assistents. Trobareu els tiquets del dinar i sopar a La Cova i la Copisteria Alonso, i també el mateix dia al parc Fondo d’en Peixo. 


El divendres 6 de maig, es celebrarà un acte previ a La Nau de Cultura Popular, una xerrada amb el periodista Joan Ignasi Gómez, del programa “Gaudeix la Festa” on es parlarà del Seguici Popular i Festiu.


Trobareu el programa al pdf adjunt i també podeu escoltar l’entrevista al Planeta Prat amb el president de la Federació El Nus. 


 


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí