Inicio Actualidad Torna el Pratifolk, la festa de la cultura popular i tradicional del...

Torna el Pratifolk, la festa de la cultura popular i tradicional del Prat!

Esteu aquí

Organitzat per la Federació d’entitats El Nus, vol ser una festa per apropar la cultura tradicional a tota la població

dimecres, 4 maig, 2022 – 13:15


El festival Pratifolk es celebra des del 1996 i esdevé una mostra de les colles i del potencial cultural pratenc: diables, gegants, castellers, dansaires, bastoners, sardanistes, trabucaires…


Després de dues edicions cancel·lades, enguany la 26a edició torna amb un programa  d’activitats que comença a les 8 h amb cercaviles a diferents punts de la ciutat i continua al Fondo d’en Peixo amb activitats per a tots els públics fins ben entrada la nit. Totes les colles mostraran els seus lluïments, com la ballada de gegants, l’actuació castellera, la mostra de danses tradicionals o les actuacions de diables que obriran pas a una nit amb el Ball de Gralles i música de festa tocada amb instruments tradicionals.

MAS:  Comencen els treballs de manteniment de més de 1000 passos de vianants


Durant la jornada també hi haurà tallers i una gimcana de cultura popular per als més petits. Música i bon menjar acompanyaran als assistents. Trobareu els tiquets del dinar i sopar a La Cova i la Copisteria Alonso, i també el mateix dia al parc Fondo d’en Peixo. 


El divendres 6 de maig, es celebrarà un acte previ a La Nau de Cultura Popular, una xerrada amb el periodista Joan Ignasi Gómez, del programa “Gaudeix la Festa” on es parlarà del Seguici Popular i Festiu.


Trobareu el programa al pdf adjunt i també podeu escoltar l’entrevista al Planeta Prat amb el president de la Federació El Nus. 

MAS:  El Prat reforça el servei d’assessorament juvenil en salut mental i emocional, que ha atès més d’un miler de casos arran de la pandèmia


 


- Te recomendamos -
Artículo anteriorEl Centre de Formació d’Adults Terra Baixa del Prat amplia la seva oferta formativa
Artículo siguienteMike Anane: “El continent africà és l’abocador de residus tecnològics dels països desenvolupats”
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí