Inicio Actualidad Preinscripcions a les escoles bressol municipals per al curs 2022-2023

Preinscripcions a les escoles bressol municipals per al curs 2022-2023

Aquesta setmana s’obre el termini per fer els tràmits de preinscripció de les escoles bressol municipals (EBM) per al curs 2022-2023. Hi haurà dues vies, de manera online entre el 4 i el 10 de maig de 2022, i presencial, els dies 10, 11, 12 i 13 de maig de 2022.

Cornellà de Llobregat compta en l’actualitat amb vuit escoles bressol municipals, que sumen més de sis-centes places, i que estan distribuïdes per tots els barris de la ciutat. Durant les últimes setmanes han realitzat jornades de portes obertes per donar a conèixer la seva proposta educativa per als infants de 0 a 3 anys.

Formalitzar la preinscripció

Les famílies interessades en preinscriure el seu fill o filla poden formalitzar la preinscripció per Internet, a través de la web de Tràmitson podran trobar detalls del procés a seguir i de la documentació necessària. Recordeu que, si obteniu la plaça, l’Ajuntament de Cornellà ofereix un sistema de tarifació social a les escoles bressol municipals, a partir del qual les famílies paguen les quotes del servei en funció de la seva disponibilitat de renda i del nombre de membres.

MAS:  El programa ONA promou l'ocupabilitat de persones vulnerables

Tràmit de preinscripció a les escoles bressol

En el cas que vulguin fer la preinscripció presencialment, és necessari demanar Cita Prèvia a través de la pàgina https://citaprevia.cornella.cat o als
telèfons 682238211 i 669796321. En aquest cas, s’hauran de desplaçar en la data que els correspongui a
departament d’Educació (Parc de Can Mercader). 

Sol·licitar Cita Prèvia

Consulteu la web de tràmits per a tots els detalls de la documentació necessària, tant de la tramitació on-line com de la tramitació presencial.

En qualsevol dels dos casos, juntament amb la documentació requerida s’haurà d’assenyalar l’ordre de preferència de les escoles desitjades. Es recomana assenyalar totes les escoles per tal de tenir més opcions d’obtenir plaça. Si no s’assenyalen totes, i no s’obté plaça en les indicades, s’entendrà que es renuncia a la plaça.

MAS:  El Prat commemorarà el Dia de la Visibilitat Trans amb diverses accions

El 24 de maig es publicaran les llistes baremades, i el sorteig de places es realitzarà el 2 de juny de 2022 al Citilab.

 

Informació complementària:

  Acord de la Junta de Govern Local (inclou calendari i criteris de prioritat per al curs 2022-2023)

  Calendari de preinscripció i matrícula

  Places vacants per al curs 2022-2023 a les Escoles Bressol Municipals


Les vuit escoles bressol municipals

L’Ajuntament de Cornellà de Llobregat posa a disposició de les famílies de la ciutat vuit escoles bressol municipals, per acollir i educar els seus fills i filles entre els 0 i els 3 anys, abans de l’escolarització obligatòria als centres d’educació infantil i primària. Aquest serveis s’adrecen, preferentment a les famílies treballadores de la ciutat, i depenen del departament d’Educació de l’Ajuntament.

MAS:  Demà, acte de commemoració del 25è aniversari de la Fundació Rubricatus
EBM Arc de Sant Martíbarri d’Almeda
EBM Cel Blaubarri de Fontsanta-Fatjó
EBM Edelweisbarri de Riera
EBM La Baldufabarri de Sant Ildefons
EBM La Trepabarri Centre
EBM Linda Vistabarri de la Gavarra
EBM La Rosa dels Ventsbarri del Pedró
EBM Mag Maginet barri de Sant Ildefons

Com a alternativa a les jornades de portes obertes, al canal de YouTube de l’Ajuntament de Cornellà podeu consultar una playlist amb un vídeo de presentació de cadascun dels vuit centres.

Consulta les adreces i telèfon de contacte de cada centre al directori d’equipaments municipals


- Te recomendamos -
Artículo anteriorCornellà en titulars reflecteix l’augment d’activitat a la ciutat durant el mes d’abril
Artículo siguienteArrenca el Maig Cooperatiu, el cicle per donar a conèixer les alternatives de l’economia social al Prat i tota la comarca
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí