Inicio Actualidad L’Institut Miquel Martí i Pol s’enfronta a 24 reptes empresarials a la...

L’Institut Miquel Martí i Pol s’enfronta a 24 reptes empresarials a la jornada 24h d’Innovació Barcelona

L’Institut Miquel Martí i Pol de Cornellà és un dels 18 centres de Formació Professional de Catalunya i del centenar de centres de tot Espanya i d’Europa que s’han inscrit a la tercera edició de les 24h d’Innovació Barcelona. Els instituts competeixen amb equips formats només per estudiants que han de plantejar durant el dijous 28 d’abril solucions reals a desafiaments llançats per grans corporacions.

Empreses capdavanteres de diversos sectors com DTT Data, Vueling, Caprabo o AirK, l’Hospital de la Vall d’Hebron i l’Hospital Clínic o institucions com el Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA), entre d’altres, ja han confirmat la participació en aquest certamen que es planteja com una marató de 24 hores d’innovació. Són 24 corporacions que plantegen un repte als centres de formació professional, que estaran oberts durant les 24 hores que dura la jornada. 

MAS:  Cornellà en Titulars, les principals xifres del mes de gener

El centre guanyador obtindrà un premi de 1.500 euros, i els finalistes tindran accés a uns campaments d’innovació durant 3 dies. La tercera edició de les 24h d’Innovació Barcelona, organitzada pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, compta amb el suport de CaixaBank dualiza.

#24hInnovaBCN

La jornada es pot seguir en directe a través del següent enllaç:

24h d’Innovació Barcelona

Llegir la nota de premsa completa


- Te recomendamos -
Artículo anteriorLYNX, una marca de lleure desenvolupada a l’Institut Esteve Terradas
Artículo siguienteTractament fitosanitari a diferents punts del municipi
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí