Inicio Actualidad Cap de setmana de festa major al barri de Fontsanta-Fatjó

Cap de setmana de festa major al barri de Fontsanta-Fatjó

El 2022 tornen a ple rendiment les festes de barri a Cornellà. Del 29 d’abril a l’1 de maig, és el torn del barri Fonstanta Fatjó de Cornellà, amb una programació plena d’activitats per a tots els públics. La majoria es realitzen al parc del Canal de la Infanta i a la plaça de Gandesa.

Divendres al matí, els coets despertaran el barri i donaran el tret de sortida de les festes que comptaran amb activitats per a tots els públics durant tres dies. Els més petits podran divertir-se amb les atraccions i també participar en una gran gimcana que organitza l’Esplai Fontsanta-Fatjó dissabte a partir de les 10.00 hores, amb esmorzar inclòs i jocs gegants a la plaça. També hi haurà pallassos, una xocolatada, etc. 

MAS:  El Prat impulsa un nou model d’habitatge compartit per dignificar l’allotjament temporal d’emergència, alhora que reclama més habitatge social

No faltaran les competicions esportives com el campionat de petanca per a dones que organitza el CD Petanca Fontsanta, una bicicletada, o el torneig d’escacs a càrrec del Club Escacs Cornellà. I diumenge 1 de maig el parc estarà ple d’activitats durant tot el dia: jocs inflables, actuacions de ball a càrrec de diferents entitats, un dinar popular… Fins al vespre, en què les havaneres i el rom cremat donaran pas al castell de focs que tancarà la festa.

Al següent enllaç podeu consultar el programa complet:

Festa major de Fontsanta-Fatjó 2022 (pdf)

Les festes estan organitzades per una comissió en què participen entitats i veïns del barri: AMPA de l’Escola Suris, Associació de Veïns Fontsanta-Fatjó, Asociación Cultural Femenina Juana de Arco, Asociación de Jubilados y Pensionistas de Fontsanta-Fatjó, Esplai Fontsanta-Fatjó, Club Esportiu Petanca Fontsanta, Peña Madridista Fontsanta-Fatjó, Societat Coral La Unió i Poetas de Cornellà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà.

MAS:  L'oficina del Síndic de Greuges visitarà el Prat el 20 de gener

- Te recomendamos -
Artículo anteriorLa qüestió de la identitat a l’aula de teatre
Artículo siguienteLa Junta local de seguretat constata una millora de la seguretat al Prat l’any 2021
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí