Inicio Actualidad La gespa de la plaça de Catalunya estarà tancada temporalment

La gespa de la plaça de Catalunya estarà tancada temporalment

Esteu aquí

Es realitzaran feines de sembra de gespa natural i s’afegirà una capa d’enceball. Per aquest motiu, estarà totalment prohibit trepitjar la zona, ja que s’ha d’esperar que les llavors germinin i l’herba creixi.

dimarts, 26 abril, 2022 – 13:15


Durant les pròximes setmanes, estarà totalment prohibit trepitjar la gespa de la plaça de Catalunya. Amb l’objectiu de preparar-la per a l’estiu, s’han de fer feines de sembra per aconseguir que la gespa torni a créixer en bones condicions.


Les feines consisteixen en sembrar, juntament amb l’aportació d’una capa final d’enceball quan s’acaben d’escampar les llavors. Un cop s’ha fet aquesta primera fase, s’ha d’esperar que germini i l’herba creixi. Perquè això succeeixi, s’ha de mantenir la terra humida i no trepitjar-la. Al cap d’un mes, aproximadament, s’espera que la gespa ja estigui creixent i visible.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí