Inicio Actualidad Mobilitat i dansa protagonitzen dues grans activitats al carrer aquest cap de...

Mobilitat i dansa protagonitzen dues grans activitats al carrer aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana tindran lloc dues activitats especials a la ciutat dins de programa de pacificació de grans avingudes de la ciutat. Per un cantó, el dissabte 30 d’abril, la carretera d’Esplugues en el tram més proper a la plaça de l’Església acollirà una exposició d’autobusos històrics de TMB, circuits de mobilitat d’època, tallers, creatius, etc. Serà entre 11 i 13.30 hores.

I el diumenge 1 de maig, l’avinguda de Sant Ildefons es convertirà en un gran escenari per acollir el Dia Internacional de la Dansa a Cornellà, amb les exhibicions de les diferents escoles i entitats vinculades a la dansa de la ciutat, d’11 a 14 hores.

MAS:  Les persones voluntàries del pessebre de la gent gran celebren el tradicional dinar de cloenda

 

L’Ajuntament de Cornellà impulsa la recuperació dels carrers de la ciutat com a espai per a celebracions ciutadanes i populars amb diversos programes i activitats de caràcter cultural, esportiu o familiar. 

Algunes d’aquestes activitats es desenvoluparan als carrers tallats amb motiu del programa “Caps de setmana sense cotxes”, que restringeix el pas de vehicles a una vintena de carrers de la ciutat per aprofitar aquests espais en favor del lleure dels vianants i com a mesura de pacificació del trànsit, que es vincula a  l’estratègia municipal Cornellà Natura.


- Te recomendamos -
Artículo anteriorJa es pot consultar la guia d’activitats d’estiu de 2022
Artículo siguienteEl Prat recupera el Sant Jordi per primer cop després de la pandèmia amb més activitats al nou espai del Fondo d’en Peixo
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí