Inicio Actualidad Mobilitat i dansa protagonitzen dues grans activitats al carrer aquest cap de...

Mobilitat i dansa protagonitzen dues grans activitats al carrer aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana tindran lloc dues activitats especials a la ciutat dins de programa de pacificació de grans avingudes de la ciutat. Per un cantó, el dissabte 30 d’abril, la carretera d’Esplugues en el tram més proper a la plaça de l’Església acollirà una exposició d’autobusos històrics de TMB, circuits de mobilitat d’època, tallers, creatius, etc. Serà entre 11 i 13.30 hores.

I el diumenge 1 de maig, l’avinguda de Sant Ildefons es convertirà en un gran escenari per acollir el Dia Internacional de la Dansa a Cornellà, amb les exhibicions de les diferents escoles i entitats vinculades a la dansa de la ciutat, d’11 a 14 hores.

 

L’Ajuntament de Cornellà impulsa la recuperació dels carrers de la ciutat com a espai per a celebracions ciutadanes i populars amb diversos programes i activitats de caràcter cultural, esportiu o familiar. 

Algunes d’aquestes activitats es desenvoluparan als carrers tallats amb motiu del programa “Caps de setmana sense cotxes”, que restringeix el pas de vehicles a una vintena de carrers de la ciutat per aprofitar aquests espais en favor del lleure dels vianants i com a mesura de pacificació del trànsit, que es vincula a  l’estratègia municipal Cornellà Natura.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí