Inicio Actualidad Concert gratuït de Jon Oyster i Laura West aquest dissabte a l’Auditori...

Concert gratuït de Jon Oyster i Laura West aquest dissabte a l’Auditori de Sant Ildefons

Aquest dissabte s’estrena una nova proposta musical per difondre els grups musicals i artistes de la ciutat, amb concerts gratuïts en diversos espais protagonitzats per artistes inclosos a la campanya Sonoritza’t 08940. La primera cita és dissabte 23 d’abril, a les 19.30 hores, amb les actuacions de Jon Oyster i Laura West + Las Westies + Dj set AUBØR a l’Auditori de Sant Ildefons.

Aquest concert estava programat inicialment a la plaça de Carles Navales, al davant de l’edifici on està l’Auditori de Sant Ildefons, però la previsió meteorològica ha aconsellat fer-lo a dins de la sala.

 

  • JON OYSTER (cantautor), nascut a Barcelona el 1994, creix en un entorn d’amants de les arts escèniques i es consolida com a músic als 15 anys, passant per diferents projectes musicals com a compositor i intèrpret.
  • LAURA WEST + LAS WESTIES + Dj set AUBØR. Laura West, aka WESTIE, és una cantant, compositora, ghostwriter i pianista nascuda a Girona. Envoltada de la música des de que tenia 3 anys -moment en el va començar a tocar el piano-, s’ha anat formant en harmonia i llenguatge musical, producció musical, mescla i mastering i enregistrament de vocals. Ofereix un show únic amb les seves ballarines, les Westies, i han actuat en sales com Apolo Barcelona, en festivals com El Tempo Girona i en markets com La Santa Market, sent l’actual guanyadora del concurs New Talent en aquest mateix lloc.

Diumenge que ve, el 30 d’abril, hi haurà una nova cita amb aquesta programació. També està previst fer-lo a la plaça de Carles Navales, i les bandes participants seran Fuzz Forward (grunge, rock, stoner) i Plutón (hard rock, punk).

Promoció dels músics locals i vinculats a la ciutat

L’Ajuntament de Cornellà promou la campanya SONORITZA’T 08940, adreçada a artistes musicals vinculats i vinculades amb la ciutat de Cornellà, per tal d’elaborar una base de dades pública a la qual puguin tenir accés, a més del propi Ajuntament, entitats, persones i empreses promotores d’esdeveniments i, fins i tot, particulars que puguin estar interessats en la contractació d’actuacions musicals.

Sonoritza’t 08940


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí