Inicio Actualidad Les ciutats, canvi climàtic i sostenibilitat

Les ciutats, canvi climàtic i sostenibilitat

Dijous 21 d’abril té lloc la segona conferència del cicle “Reflexions de ciutat”, que organitza l’Ajuntament de Cornellà. En aquesta ocasió, el tema serà el canvi climàtic, la sostenibilitat i la seva afectació a la vida urbana a les ciutats com és el cas de Cornellà. Serà a l’Auditori de Sant Ildefons, a partir de les 19.00 hores.

La ponent és Cori Calero, periodista especialitzada en crisi climàtica i autora del llibre sobre crisi climàtic “Si el cel es tornés vermell”. Serà introduïda per Virgínia Vallvé, cap de l’Àrea d’Estudis i Actuacions de l’Ajuntament de Cornellà i responsable tècnica del projecte estratègic Cornellà Natura.

Fer front a la crisi climàtica és un dels grans reptes globals del s. XXI. Segons el darrer informe del Panell Intergovernal per al Canvi Climàtic (IPCC), en els propers 20 anys caldrà emprendre accions, tant en mitigació com en adaptació, que representaran canvis estructurals molt importants en múltiples sectors de la nostra societat. Les ciutats, acumuladores de més del 50% de la població mundial, tenen un paper cabdal en la reducció de les emissions globals en aquesta dècada en un 50%; amb l’objectiu d’arribar en 30 anys a una societat totalment transformada neutra en emissions al 2050.

Cicle ‘Reflexions de ciutat’

L’objectiu d’aquest cicle és crear un espai de debat sobre política, societat, temes d’actualitat o emergència climàtica amb la participació d’experts. Totes aquestes xerrades són gratuïtes i es portaran a terme en diferents espais de Cornellà. Per a assistir a qualsevol d’elles, és necessària inscripció prèvia que heu de fer enviant un correu a l’adreça asueco@aj-cornella.cat.

 · Descarregar el programa complet


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí