Inicio Actualidad Els ocells de Cornellà, el tema del concurs de fotografia amateur d’aquest...

Els ocells de Cornellà, el tema del concurs de fotografia amateur d’aquest any

Fins al 29 de maig és obert el termini per presentar fotografies al Concurs de fotografia amateur de medi ambient d’aquest any, el tema del qual és “Els ocells de Cornellà“. El concurs arriba a la divuitena edició, i els premis que poden obtenir els guanyadors van dels 75 als 550 euros.

L’objectiu del tema proposat és fotografiar qualsevol exemplar o exemplars d’avifauna que es trobi o es trobin a la nostra ciutat. Per tal de poder participar en el concurs, s’haurà de tenir un compte a Instagram o a Facebook amb un perfil públic i respectar les condicions d’aquestes xarxes. Les persones participants hauran de posar un títol a la fotografia, etiquetar la fotografia amb #OcellsCornella2022, ubicar-la geogràficament i publicar-la a la xarxes Instagram o Facebook mitjançant el seu usuari.

MAS:  El Consell de Dones es reunirà per preparar la 19a Trobada de dones

Les fotografies també s’hauran d’enviar per correu electrònic a medi_ambient@aj-cornella.cat juntament amb aquest document signat. Al següent enllaç podeu consultar les bases completes:

BASES XVIII Concurs de fotografia amateur de medi ambient

 

MÉS INFORMACIÓ:
Departament de Medi Ambient – Ajuntament de Cornellà
Tel.: 93 475 87 18
medi_ambient@aj-cornella.cat


- Te recomendamos -
Artículo anteriorContinua Diàlegs cicle de pensament contemporani
Artículo siguientePortes obertes a les escoles bressol municipals, del 20 d’abril al 3 de maig de 2022
Foto del avatar
Equipo de la redacción central de EditorialOn. Somos muchos, de sitios muy distintos y vivimos por y para la información.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí