Inicio Actualidad Les Escoles Bressol Municipals i la Llar d’infants Dumbo ofereixen Portes Obertes...

Les Escoles Bressol Municipals i la Llar d’infants Dumbo ofereixen Portes Obertes presencials per al proper curs 2022-2023

Esteu aquí

Com a novetat, s’estableix un nou sistema de tarifació social que amplia la base de les famílies que se’n poden beneficiar

dijous, 14 abril, 2022 – 10:45


El proper dimecres 20 d’abril comencen les Portes Obertes, en format presencial, de les Escoles Bressol Municipals, Sol Solet, La Blaveta, La Granota i El Cabusset, i la llar d’infants Dumbo, de la Generalitat de Catalunya.


Cada escola ha escollit uns dies en concret per realitzar aquestes visites. Ho podeu consultar al següent enllaç.


Per poder gestionar efectivament la demanda, cal que les persones interessades concertin cita prèvia, del 6 al 22 d’abril, amb cadascuna de les escoles Bressol, en horari de 10h a 11.30h i de 15 a 16h. Tot seguit, disposeu dels telèfons de contacte:


 


EBM Sol Solet ……………………………… 93 478 23 91


EBM El Cabusset ………………………….. 93 479 07 39


EBM La Blaveta ……………………………. 93 479 45 20


EBM La Granota …………………………… 93 378 96 40


Llar d’Infants Dumbo …………………… 93 379 02 75


Nou sistema de Tarifació Social


Una de les novetats d’aquest proper curs serà el nou sistema de tarifació social. S’aplicarà un nou sistema lineal de càlcul, que determinarà individualment la quota a abonar per part de cada família en funció del seu nivell d’ingressos i membres. Fins ara, totes les famílies dins d’un mateix tram d’ingressos abonaven la mateixa quantitat. La proposta també inclou l’augment del nivell d’ingressos que dona accés a la tarifació social. Així mateix, s’estableix una quota mínima de 35 euros mensuals i una màxima de 160, per als nivells més baixos i més alts d’ingressos, respectivament. D’aquesta forma, s’ampliarà la base de les famílies beneficiades per aquest sistema.


Per a més informació, podeu consultar el web elprat.cat/preinscripciobressol.


- Te recomendamos -

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor escriba su comentario!
Por favor escriba su nombre aquí